Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajfuska

podpalenia traw/straz

Polecane posty

Gość kajfuska

dzwonicie na straz pozarna jak w waszej okolicy ktos podpalil trawe i ogien sie rozprzestrzenia?? u mnie na osiedlu własnie jakies gowniarze podpalily trawe i ogien szybko sie rpznosi bo wieje wiatr, zadzwonic na straz?

ja kiedys dzwoniłam, bo bałam się, ze zrobi się wielki pożar.

Gość kajfuska
przyjechali?? u nas juz pól łaki plonie miedzy garażami/ chyba nikt nie dzowni bo nikt nie przyjechal... niewiem czy dzownic... beda chcieli jakies dane odemnie?

Gość Kennen
beż kitu jakiś szał teraz jest. straż zapierdala w te w i z powrotem. wczoraj ktoś podpalił trawe na polu z ploibudą w Lublinie. ogień się na serio szybko rozprzestrzeniał . i do tego to był wielki pas ognia.

Gość kajfuska
oki ktos zadzwonil, przyjechala straż az 6 strazakow gasi... eh te głupole ktorzy to podpalaja, powinni płacic za takie akcje.

ja podawałam dane. Potem cały czas się bałam, ze zgaśnie zanim przyjadą i będę miała problemy, ale na szczęscie nie zgasło. ;) Dzwoń, bo przy wietrze będzie coraz gorzej.

Gość kajfuska
na ja jestem z Krakowa i masakra sie dzieje, nawet na osiedlu podpalaja , a ogień naprawde wysoki i przy takim wietzr naprawde szybko sie rozprzestrzenia... widze ze nawte straz miejska podjechała

Gość 122131
nie siedz na necie tylko szybko chwytaj za tel i dzwon, booze kobieto ile ty masz lat.Nie chcesz to niepodawaj swpoich danych, poprosrtu przekaz ze zobaczylam ze sie pali sie tu i tu i dlatego dzwonisz

Gość kajfuska
oki ugasili