Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calpirania123

mż + wr-i ostatnie 5 kg, nadwagi

Polecane posty

Witam wszystkich tu zaglądających Zostało mi ostatnie 5 kg które trudno mi zrzucić, dlatego postanowiłam tu wpisywać co jem i w ten sposób wytrwać. Może ktoś ze mną zacznie dietę zapraszam:)

Troszkę już schudłam - 5 kg na 1500 kcal, teraz chcę, jeść mniej o jakieś 500 kcal , ale nie liczyć ich aż tak dokładnie

ja jak widać schudłam 14 kg, z czego 12 ka 1000kcal. a teraz nie wiem co robić bo waga stoi.

Gość ciekawa12987
calpirania123--a w jakim czasie schudlas to 5 kg?

Gość ciekawa12987
mjluska89--a napisalabys co jadlas na tej diecie? przyklad jakiegos obiadku? tak ogolnie. Bede wdzieczna:)

no jadłam 5 razy dziennie mój przykładowy jadłospis: śn: ciemne pieczywo z chuda wędliną, lub owsianka z mlekiem 0%-0,5%, 2śn: owoc, kawa rozpuszczalna z mlekiem ob: pierś lub udko bez skóry duszone z kalafiorem lub fasolką lub brokułami albo zamiast mięsa jaja sadzone 2, to zależy na co miałam ochotę, może być ryba z warzywami, lub same warzywa na patelnie. podwieczorek: to różnie czasem owoc, czasem jakiś nabiał a kolacja serek wiejski lekki np na słodko lub jogurt naturalny lub twarożek chudy.

jestem - ja w 1.5 miesiąca ale czasem miałam wpadki ze słodkościami;) teraz chcę jeść mniej i więcej ruchu

moje ćwiczenia na dziś 1)-bieganie 30 minut 2)- skakanka 20 minut 3)-twister 30 minut jadłospis na dziś 1)- jajecznica z 2 jajek i szpinak 2)-jogurt z otrębami 3)-pierś z indyka z wody , kalafior, sok pomidorowy 4) jabłko-kiwi 5) serek lekki wiejski, pomidor, 5 rzodkiewek do tego 2 litry wody ( w tym różne herbaty bez cukru) czerwona, zielona, ziołowe, owocowe, żadnych tabletek wspomagających odchudzanie nie biorę

staram się układać jadłospis na wzór diety niełączenia ( dr hay) ale tylko staram się jak najwięcej się da raz w tygodniu pozwalam sobie na wszystko np w sobotę:)

Gość świeżyna
hej jestem pod wrazeniem waszych efektow i zapalu do cwiczen. Mi zostaly ostanie kilogramy ale nie jest latwo. Ide wlasnie pocwiczyc by spalic kolacje :)

edimax dziękuję sprawdzę jutro z rana bo mam mało czasu jeszcze steper mi został , no ja mam zapał ale może być on chwilowy -oby nie! :)

nie steper bo steper mam zepsuty ale steper , pożyczyłam, tydzień temu od sąsiadki, jak będzie fajny to kupie taki ( jeszcze nie mam takiej wprawy bo ćwiczyłam na nim tylko 3 razy , dziś 4 :)

Gość irena5l
Świeżyna, dobrze, że kolację w miarę wcześnie zjadasz. Stosujesz jakieś suplementy poza dietą i ćwiczeniami?

Gość jizzyK
a ktoś używa ThermLine ? zaczęłam robić te ćwiczenia z yt i zastanawiam się nad suplementami

Gość fliska123
ja używałam przez jakiś czas. daje niezłe efekty