Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebowa wrozkaaa

Jak wy to robicie, ze doprowadzacie zeby do totalnej ruiny???

Polecane posty

Gość zebowa wrozkaaa

Bo ktos tu zalozyl topik, ze wstydzi sie isc do dentysty, bo ma ruine w buzi...No ale jak wy to robicie, ze do takiej ruiny doprowadzacie?:O Nie to, zebym ja byla doskonala, bo mialam raz kanalowe i ze dwie dziury (jestem przed 30-stka i w dziecinstwie niestety moi rodzice tez oszczedzali na zebach - zawsze wszystko byle jakie i najtansze, o plynie do plukania, elektrycznych szczoteczkach czy niciach nie wspominajac, bo tego nigdy nie bylo u nas w domu ), ale za cholere nie potrafie sobie wyobrazic, jak trzeba sie zapuscic, zeby miec tyyyle zebow zrujnowanych. Ja to chociaz tym co bylo pucowalam ile sie da i tylko szostki mialam zle, ale teraz, jak sama zarabiam to uzywam tylko dobrych rzeczy i mam piekne zeby wy w ogole tych zebow nie myliscie czy co do cholery? :O

Gość wróżka pierdziuszkaaaaaaaaaaaa
kogo to obchodzi?

Gość wróżka pierdziuszkaaaaaaaaaaaa
kogo to obchodzi?

Gość alabala
żrą cukierki przed snem :)

Gość zebowa wrozkaaa
Poza tym musze dodac, ze nic tak zebow nie wybiela jak polykanie nasienia co niedziela. Korzystam i polecam.

Gość co myślicie....
są ludzie co moją myc 5 razy dziennie a zeby beda sie psuly, sa tacy co moga nie myc przez tydzien a zeby zdrowe... zalezy od czlowieka po prostu, kazdy ma inne zęby; podobnie z kolorem

Gość kolezanka wruszki pierdziuszki
no nawiedzona jakas :O a wez sie bujaj razem ze swym doskonalym uzebieniem :O

Gość zebowa wrozkaaa
dobra dobra, darujcie sobie podszywy, zakompleksione prymitywy:) nie, ale na serio, nie potrafie sobie po prostu wyobrazic, co trzeba zrec, jak rzadko myc zeby (w ogole nie myc?), zeby tyle zebow zrujnowac :(

Gość offerma...,,
JA MYJE ZĘBY RAZ W MIESIĄCU I MAM WSZYSTKIE ZDROWE

Gość zebowa wrozkaaa
nie mam doskonaleo uzebienia i daleko mi do tego, wiem jak wrazliwe i latwo psujace sa zeby ale zeby w XI wieku nie umiec zadbac o zeby,chociaz w minimalnym stopniu....;( i nie szczekac, szczerbate kozy, bo przez te brakujace zeby plujecie po calym swiecie :)