Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrgrrrgrrr

schiza - dziecko placze

Polecane posty

Gość grrrgrrrgrrr

tez macie schize ze dziecko placze kiedy spi? Ja wciaz slysze jego placz. A to pralka szumi albo jakies dzwieki z tv, mam juz schize tak malo spi w dzien ze juz czekam ze zaraz zacznie plakac zeby go wziasc na rece nie raz jak ze starszym dzieckiem film wieczorem ogladamy to on tez ma schize i slyszy ze dziecko placze (bo wtedy musze go opuscic i isc ratowac malucha)..... no to sie stresuje tez

Gość ja miałam coś takiego ale nie
czy płacze, tylko czy oddycha. spal tak spokojnie, nawet się nie poruszył, ani nie chrząkał jak niektóre dzieci, ze świrowałam czy oddycha. naczytałam się o sids i potem odchodziłam od zmysłów, aż mi się nieraz gorąco robiło z nerwów jak się długo nie budził i leżał tak w bezruchu. ale taka jego uroda. wszytko było ok. :) także zdarza się. moja siostra ma dziecko które się zanosiło od płaczu tak że traciło oddech, wyginało w pałąk, sztywniało - miało bezdechy i ona była tak wyczulona, że jak była cisza, to ona leciała do pokoju sprawdzić czy się tylko nie zaniósł. strasznie stresujące.

miałam tak przez pierwsze trzy dni jak przyniosłam dziecko do domu i to tylko w sytuacji jak szłam do łazienki - zamykałam drzwi i nagle słyszałam ryk, otwierałam i cisza... przeszło coś się stanie jak natychmiast nie będziesz lecieć do płaczącego dziecka?

Gość grrrgrrrgrrr
no pewnie ze nie musze leciec, ale co? ma lezec i ryczec ot tak dla zasady? Bo nie kumam. Jak zasypia placze, jak sie budzi placze, no tak ma, nic nie poradze na to. ALe jak juz je wezme to po chwili jest juz radosne.