Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna sie robi

Jak pielegnujecie PIETY ? Sposoby na zadbane stopy

Polecane posty

Gość wiosna sie robi

Cieplo sie robi, odsloniete buty mozna powoli zakladac, wiec znowu sie zacznie problem z przesuzsonymi pietami:( Zima w cieplych skarpetkach nie mam problemu, piety sa zadbane, ale latem jak latam w sandalkach albo na boso w domu to mam brzydkie piety:( Codzienne smarowanie i pumeks nie pomagaja:( Hebel do skrobania to jedyny ratunek, ale czytalam ze to tez znowu niedobre jest... Dawajcie sprawdzone kremy, sposoby na gladkie, rozowe piety i stopki:)

Gość wiosna sie robi
nikt nic nie napisze? :( hop:)

ja jabym codzinnie pumeksem jechala i krem to bym super miała, mi wystrczy raz na tydzień

Gość wiosna sie robi
ciesze siem, ze tobie wystarczy raz na tydzien a komu nie wystarczy raz na tydzien i musie czesciej i jakie ma sposoby?:D

Gość piekna stopa36
mi tez wystarczy ra zna tydzien jak przejade pumeksem i kremuje zwyklym kremem do rak, a jak ty masz ztym problem polecam kup kwas migldałowy zrob 50 na 50 i posmaruj tym skora z piet zejdzie i bedziesz miala nowa swierzuta rozowa i gladka i delikatna. ja tak raz zrobilam i juz mam problem z glowy

Gość wiosna sie robi
o, to ciekawe, jeszcze nigdyo tym nie sylszalam....musze poszukac w google o tym kwasie - dzieki:)

Gość wiosna sie robi
kurde dziewczyny zazdroszcze wam ze raz na tydzien lecicie pumeksem i macie piety ok:O ja to bym po tygodniu chyba przescieradlo podarla pietami:D

Gość wiosna sie robi
nie podszywac sie, prymitywne koltuny

Gość zbadaj sobie cukier
skoro tak tragicznie u ciebie

Gość wiosna sie robi
cukier mam w normie, przeciez napisalam, ze to byl podszyw - nie mam po prostu ladnych piet latem, bo strasznie sie przesuszaja (NIE PEKAJA)

Gość gość
Ja przez cały rok stosuje nagietkowy krem do stóp marki Hildegard Braukmann . Moim zdaniem o stopy trzeba dbac cały rok, bo jak zapuścimy je, to samym latem nic się nie działa. Ogólnie zawsze miałam dośc ładne stopy, więc na szczęście specjalnej pielęgnacji nie potrzebują.