Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka_chrzeestnaaa

komunia chrzesniaka ile sie teraz daje kasy??

Polecane posty

Gość matka_chrzeestnaaa

witajcie, zbliza sie wielkimi krokami komunia mojego chrzesniaka, i kompletnie nie wiem ile mam dac kasy , poniewaz rodzice najpier zazyczyli sobie quada a potem stwierdzili ze wolą kase ;/ taki quad kosztuje ok 1200zl to strasznie duzo kasy, a ja nie zarabiam kokosów ;( a wy ile dajecie/daliscie??

jak to rodzice sobie zazyczyli?mnie czekaja 2 komunie w jednym roku chrzesniakow i tez niewiem ile dac dla 1200 zl to tez zdecydowanie za duzo,kazdy daje tyle ile moze,z tego co pamietam w zeszlym roku kolezanka dawala jako chrzestna 500 zl i mysle ze ja tez bym tyle dala.

Gość matka_chrzeestnaaa
normalnie powiedzieli ze chca kase i tyle ;) kompletnie nie wiem co mam zrobic :(( buuu

Gość vkjfvjnkgbjk,kj,llk
500zl na komunie 1000 na wesele, choc moim zdaniem to i tak duzo jak na komunie bo na wesele to ok., a niewyobrazam sobie dac 1200zl, Ja mysle ze 300zl na komunie by wystarczylo, na szczescie ja pierwsza komunie bede miala za 5 latt :).

jesli kogos stac na 1200 zl to niech da , ale moim zdaniem to naprawde duzo ja najedzenie trace 1500 zl na miesiac a jak bym dala tyle na komunie to cly miesiac bym nie jadla;/