Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedz NIE

Baba skorpion - masakra ?

Polecane posty

Gość powiedz NIE

? :-0

Gość powiedz NIE
znam trzy i sa wredne i chca kazdym rzadzic ?

Gość krakuska ;)
nie :D

Gość chłop skorpion?
masakra?

tak, masakra, natrętne, upierdliwe, bez przerwy coś pozyczają,problem z oddaniem, mają się za pępek świata, dasz palec - wezmą całą rękę, opowiadają bez przerwy o swoich chorobach, przemyśleniach , zadają głupie nieistotne pytania, zasypują SMSami a za brak odp obrażają się i wypominają jakieś rzeczy sprzed 5 lat. Nigdy więcej koleżanki Skorpiona.

aha i jeszcze zanudzają soimi przemyśleniami nt śmierci, strachu przed nią, pesymizmem życiowym i depresjami, strachem przed starzeniem się i przed śmiercią, tylko człowieka w doły wprowadzają :O

Gość rfeqwrqerw
znak zodiaku ma się do osobowości jak gówno do kawioru :O

ja jestem skotrpionem i mam aż 4 koelżnki skorpiony i jakoś nie widzęw nich w tych wad o których piszesz, są one wręcz indywidualistkami, w żadnym razie natrętne:/

DAMAbezŁASICZKI serio? a jaki jesteś znak? furgonetka - może Skorpiony dla siebie samych takie nie są, bo by się chyba od razu pozabijały ;)

UwazajNaMnieOn to by się zgadzało, ponoć faceci barany są najbardziej puszczalscy z całego zodiaku :D

Gość 676edyp
wy to chyba baby ryby nie sluchaliscie... masakra skupione to na sobie, wiecznie niezadowolone zmienia zdanie co 5min,klamie i nigdy nie jest to wypoczete nawet po tygodniu lezakowania w domu!!! :P chlopy tez nie lepsze choleryki,klamcy i wogole podle osoby ryb sie juz wystrzegam jak diabel swieconej wody bo jazda rybka w moim zyciu czy to pani czy pan to masakra :O

Jestem Panna-ale jakoś wszystko co o niej piszą jest mi obce:-)natomiast mam 5 skorpionów w rodzinie(na szczeście dalszej)i faktycznie trafiłaś w sedno,bo właśnie tak się zachowują jak piszesz:-0

Gość 676edyp
a ja jestem baran maz skorpion i super sie dopelniamy uzupelniamy i pelna charmonia :)

676 - a Ty jaki znak jesteś ponoć jest tak że np. ogniste nie przepadają za wodnymi, a taki Rak będzie lubić Rybę czy Skorpiona Ja znam dziewczyny spod znaku Ryb i są spoko, ale faceta jednego znam to psychopata bił swoją dziewczynę a teraz siedzi.

Gość niedlugo wielkanoc
Ja jestem "baba skorpion" jak to określacie, a mój mąż to "chłop skorpion" żyje nam się dobrze, wytrwaliśmy ze sobą 10 lat bez większych kłótni i wcale nie uważam żebyśmy mieli wredne charaktery! W ogóle co ma zodiak do charakteru? Guzik!

Dama bez łasiczki - może masz jakiś fajny ascendent :) bo faktycznie kobiety Panny to nie za bardzo są, zgryźliwe i marudne i krytykują co popadnie. Ale pewnie masz fajny Ascendent :) 676edyp - to łączy Was wspólna planeta Mars:) ale pewnie każde chce rządzić

Gość zbadaj sobie cukier
baby ryby klamia w zywe oczy i wypieraja sie nawet, gdy dawaly cos na pismie, szkoda czasu i zachodu na te

Gość chłopak z tatuażem
a dla mnie to bliźnięta to najgorsze z najgorszych, mówię o kobietach rzecz jasna.

niedlugo wielkanoc no mówię, że może Skorpiony dla innych Skorpionów sąnormalne bo by się pozabijały :P no i mogą razem ponarzekać, pogadać o chorobach , powyciągać czyjeś błędy sprzed 5ciu lat :) porozmaiać o śmierci i stwierdzić że niedługio razem umrą. i jest tak, że te negatywne znaki zodiaku nie chcą w niego wierzyć i odrzucają te prawdę od siebie ;)

Gość aveave
ja jestem strzelczynia, zwiazalam sie kiedys z skorpionem- zdradzil mnie i zostawil. na przykladzie siebie i innych strzelczyn moge powiedziec ze jestesmy dosc przebojowe, jak i ciche, umiemy wpasowac sie w sytuacje, na ogol nie lubimy niepotrzebnego rozglosu- unikamy okazywania emocji, trzymamy dystans do nieznanych osob, a dla przyjaciol oddajemy serce skorpiony? znalam tylko 3 skorpionow facetow, i niestety ten znak lubi romanse, przygody i jest msciwy

Gość aveave
a i jeszcze cos... strzelczynie sa znane z tego ze jak kochaja, to na zaboj i najbardziej z wszystkich znakow

ojj, tak mściwe strasznie. Wbiją sobie coś do swojego durnego łba, że ktoś jest dla nich wrogiem, odczekają 10lat w ukryciu, by później próbować się zemścić, jednak ta zemsta jest tak samo żałosna jak owe skorpiony ;)

aveave nie, podobno to Skorpion potrafi najsilniej kochać, bo jest strasznie uczuciowy, bez przerwy nękają go jakieś emocje

Gość chłopak z tatuażem
martka 1987 >> zgadzam się :)