Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka ;-)

jakie chłopaki Was kręcą? i jakie dziewczyny?

Polecane posty

Gość miss świata
Monitor dobrze wie, że nie ma na mnie co liczyć.

Niestey,muszę już kończyc bo wychodzę na warsztaty. Chętnie pospierałabym się jeszcze na temat czy uroda to aby tylko pojęcie względne?Miłej dyskusji na dobrym poziomie:)

Gość monitor555
temat nie uciekanie zawsze można wrócić :)

Gość Miss Świata
Ale JA jestem najfajniejsza!

to jest ok! chodzi mi tylko o to, ze to chore, ze uzależniamy wszytko o dpieniędzy... materializm. Kiedyś pieniędzy może nie być, a facet zostanie. I co wtedy, jeśli nam na nim nie zależy?

Jak przyjdzie wojna facet może być bez nóg... Ale zgadzam się z Wami: pieniądze to śmierdzący temat. Lepsze są brylanty i białe złoto. No i nieruchomości.

oj, oj, bez wartosci to są Ci, którzy liczą zera na kocie zamiast policzyć jaką sznasę mają u normalnej dziewczyny ;-) nie wspomnę o oglądaniu się na łądne tyłeczki i duże biusty. I tacy poszkodowani! ;-)

nie atawizm tylko szukanie najbardziej atrkacyjnych, zeby pasowały do ładnego autka i w bikini ładnie wyglądały. Wiesz, jakbyś chciał mi się pochwalić autem, albo nieruchomościami to- bez urazy- wyśmiałąbym Cię. Wiesz dlaczego? Bo takich aut jest wiele, złota też, a ludzi nie

ok, badzmy realistami fajnie jest jak wszystko jest na podobnym poziomie: inteligencja, poczucie humoru, status spoleczny, wyksztalcenie, wrażliwosc na piekno... wtedy latwiej jest mowic, ze pieniadze nie graja roli a i latwiej zakochac sie w duszy, niestety... kto przeciw niech rzuci kamieniem :)

Ot, to, to! Zgadzam się niemniej jednak z Tobą. Same tego nie dostrzegacie, ale która z Was ostatnio zabujała się w obdartym gołodupcu?

mądry, pewny siebie, rozsądny, tajemniczy, stanowczy, zdecydowany, intrygujący, błyskotliwy, który jest poważną osobą, z manierami dżentelmena, który potrafi być cyniczny i niemiły, ale zazwyczaj, który stara się być uprzejmy z wyrafinowanym poczuciem humoru :) W stosunku do mnie troskliwy, opiekuńczy, dominujacy koniecznie :P lubię gdy jest nieobliczalny, lubię, kiedy czasem jest nachalny, wtedy jest taki fajny :P Ale zawsze kontrolujący sytuację, może i zazdrosny i zaborczy, troszkę :)

ja się nie zakochuję ;-) A który z Was zakochał się w brzydkiej dziewczynie? ;-)

No dobra, Karolino, dość już o mnie. Opowiedz coś o sobie: Szkocja czeka? Szkoci prężą się pod spódniczkami?

Gość carrrrola
z poczuciem humoru!!!! to podstawa i odpowiedzialny wierny dajacy mi oparcie No i troche ładniejszy od diabła :D

yyyy... To znaczy z kasą :P hehe, oczywiście z tą kasą to żart niskiego polotu ;) Satyr, witaj tak, czeka Glasgow za kilka tygodni ;) ale ja nie chcę szkota będę się rozglądać za polakami :P ale jeśli nie znajdę to... :O oby tylko nie był żyd :) niemniej jednak ;) ach! Rozmarzyłam się 😭 Caaarola ;)

Gość do ewka
ewka ;-) nie atawizm tylko szukanie najbardziej atrkacyjnych, zeby pasowały do ładnego autka i w bikini ładnie wyglądały. Wiesz, jakbyś chciał mi się pochwalić autem, albo nieruchomościami to- bez urazy- wyśmiałąbym Cię. Wiesz dlaczego? Bo takich aut jest wiele, złota też, a ludzi nie BRAWO