Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta_3545

Syn gej jest lepszy niż syn hetero!!

Polecane posty

Gość marta_3545

Dla mnie syn gej nie byłby żadną tragedią. Lepsze to niż np. córka prostytutka lub córka panienka z dzieckiem a to że jest gejem to nic, zwłaszcza że geje często kończą studia i mają pozycje społeczną :) Taki hetero może szkoły nie skończyc, znajdzie żone i jedyne co da to wnuki a taki gej będzie robił kariere i miał pieniądze :)

Gość heheeeeeee
z tym pierwszym akapitem to jeszcze się zgodzę, ale to drugie dla mnie bez sensu:D Rownie dobrze gej moze sobie bzykac chlopow na lewo i prawo, a hetero miec tylko jedną kobietę i się ustatowac:D

Gość marta_3545
Ale syn hetero narobi bachorów a taki gej nie zrobi, dobrze zarabia i dzieli się kasą z rodzicami :)

Gej czy nie gej pewne zasady wynosi się z domu. To rodzice uczą pewnych zasad, pracy, tego jak należy żyć. Można być gejem i być w szczęśliwym związku z drugą połówką i też ma można mieć uznanie wśród ludzi. Można być hetero i też można założyć rodzinę mieć dzieci i kochającą żonę i co ważne mieć wykształcenie. To jak człowiek żyje to zasady, którymi trzeba się kierować, moralność i mentalność. Jeden będzie miał mentalność pozytywną inny nie.

Gość ja bym nie zaakceptował
ani syna geja ani córki lesbijki ani córki prostytutki ani córki panny z dzieckiem co do syna to gdyby się rozmnażał na lewo i prawo, to jego dzieci miałbym po prostu w doopie