Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regulator kwasości

Czy znacie polaków służących w obcej policji?

Polecane posty

Gość regulator kwasości

Sam za rok przeprowadzam się na stałe do jednego z krajów zachodniej europy i przez namowy znajomych stamtąd chciałbym spróbować swoich sił

Gość Thaibai
a jakie sa wymogi by wstapic do takiej policji?

Gość a co mi tam-napiszę
oj ciężko ci będzie.Mieszkam w Irlandii Pół. i tutaj tylko jeden Polak przeszedł cały etap rekrutacji a trochę kandydatów było tzn obcokrajowców.

Gość ja mieszkma w londynie
i jest tu calkiem sporo polakow-policjantow, choc pewnie wiecej tzw. pcso . jest to praca ktora latwo dostac, o ile znasz jezyk ang. wiekszosc policjantow inteligencja nie poraza. trzeba tez zdac fitness test ale to tez nic trudnego o ile jest sie w ''normalnej'' formie, bez nadwagi itd. ogolnie dobrze platna praca, ale wiadomo-niebezpieczna (zwl;aszcza w londynie,w londynie w zyciu bym nie chciala pracowac), praca w piatki ,swiatki etc.

Gość regulator kwasości
Moim celem są Włochy. Z tego co się dowiadywałem na pewno pomoże mi to że kończę studia prawnicze, znam włoski w stopniu zaawansowanym. Z tego co wiem to wloskie mundurówki zatrudniaja sporo obcokrajowcow nawet chinczykow czy arabow a ze ja jestem obywatelem UE to tym latwiej. No i nie chwalac sie mam tam troche znajomosci. A jak wiadomo te sie wszedzie przydaja

Gość ja mieszkma w londynie
w uk nie trzeba byc obywatelestwa brytyjskiego.

Gość regulator kwasości
Ja takze wiem ze w Wielkiej Brytanii nie trzeba miec obywatelstwa. Wystarczy poszperac w internecie i poczytac ile polakow pracuje w tamtejszej policji

Gość znam jednego w DE
w Bundesgrenzschutz teraz Bundespolizei trzeba miec niem. obywatelstwo.

Gość regulator kwasości
Akurat o niemieckiej policji nigdy bym nie pomyslal. Wystarczy że mialem pare razy okazje ich poznac w czasie kontroli drogowej. Czułem sie jakby niemiecki SSman stal nade mną. Oni chyba dalej uwazaja sie za jakis lepszych od nas