Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa niegrzeczniucha

Edukacja seksualne kiedy nie było jeszcze internetu...

Polecane posty

Gość Ewa niegrzeczniucha

Teraz dzieci mogą łatwo zaznajomić się z anatomią w internecie. Ale może część z was jeszcze pamięta czasy kiedy nie było internetu? :P Jak sobie radziłyście?

Gość Ewa niegrzeczniucha
Ale było jest dużo duuuużo trudniej zdobyć i trzeba się było czasem najeść wstydu a jak ktoś nie miał dojść ani odwagi to..

ogolnie to nie ciezko sie domyslic gdzie trzeba wsadzic bez internetu itd.. no moze dzieki internetowi itd. teraz ludzie maja wieksze fantazje w lozku ale mysle ze to wszystko co sie zmienilo

Gość DO napalonyyyyyyyyyyy
Co już nie straszysz tym swoim paskudnym zwisem :o poka go jeszcze, pośmiejemy się :D:D" Kobiety, coś dla was" HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

A jaka teoria tutaj O ja pierdolłe :o:o A wiesz chociaż co to KAMASUTRA? . ludzią nie jest potrzebny internet by mieć fantazje :o . Tobie tylko potrzebne to bo na redtube wchodzisz i patrzysz jak ktoś rucha :o :D:D 🖐️

nie wrzucam i nie wrzucalem zadnych fotek tutaj. nie trudno sie domyslic ze to byl podszyw jak mial nick na pomaranczowo. tylko taki tuk jak ty mogl nie zalapac. i nie trudno sie domyslic ze tamto to byl zwis jukena

Gość el chulo.
ja pamiętam,że często się bawiliśmy w "dom" to znaczy w żonę i męża. To było chyba w klasie 5 podstawówki,ja,kolega i dwie koleżanki i w czasie zabawy padło coś takiego -my wam pokażemy jak wy pokażecie nam,no i sobie pokazaliśmy daliśmy podotykać.Tą lekcję anatomii pamiętam do dziś.

Gość el chulo.
Zapomniałem dodać,że całowanie i udawanie seksu było u nas normą,tzn przez ubranie.

napalonyyyyyyyyyyy Tukiem sam jesteś :D:D że myślisz iż się wykpisz niedorozwoju :D:D:D Temat ukazał się wczoraj kiedy byłeś czarny brudasie i temat był na czarnym niku a nie pomarańczy, sam tekst o podszywie cie wkopał opracowałeś linie obrony która padła po jednym strzale

Skąd wiesz że chodzi o penisa debilu :D:D:D i po co ściemniasz ułomie skoro się przyznałeś :D:D:D WYSTARCZY cię podejść i śpiewasz tak jak chce :D:D:D:D nic nie oglądałem idioto :D:D:D:D sam sie wkopałeś hahahahahaahahahahahahah

w ogole to bym musial byc takim idiota jak ty zeby fotki do oceny wstawiac. mnie to nie jara.. poza tym nie pisze z frajerami i nie bede dziewczynie tematu rozwalal. wiec nara pedalku. widze nastepny piesek do kolekcji..haha

Eeee! przesadzacie !.nawet w czasach najglebszej komuny byly w ksiegarniach ( Ksiegarnia Techniczna- taka firma ) ksiazki Kozakiewicza pt "Zycie plciowe-poradnik " ,kursowala "Biologia kobiety" wsrod co bardziej pragnacych wiedzy i bylo jeszcze" Malzenstwo Doskonale "_Van der Velda .Bylo malo obrazkow ,w zasadzie ryciny i duzo opisow.Bardzo fachowo napisane ,wrecz technicznie i kosztowalo grosze .Chleb kosztowal 2 zl a ksizaka najdrozsza 10 zl ( Vander Velda ) Pamietam ze natrafilem kiedys na jakies stare wydanie z lat 50tych Poradnika gosposdyni wiejsckiej gdzie byl rozdzial na temat planowania rodziny ,uzywania prezerwtywy,kapturkow i globulek"Z".Bylo tam encyklopedycznie o pozycjach i sposobach maksymalizacji przyjemnosci do osiagniecia prze kobiete :) Czytalem z rozpalona twarza ale matka mi zabrala jak to zobaczyla. W sumie jak ktos sie bardzo interesowal to w kazdej bibliotece cos mogl znalezc na ten temat.

Gość TY ściemniaczu
napalonyyyyyyyyyyy NA CZARNYM DEKLU I Z TWOJEGO IP >>>> więc nie kłam bo Elita widziała :D:D:D Twój nick Twoja glizda i twoje upokorzenie :D:D:D:D:D:D

elita??haha zreszta myslcie ze to ja spoko.. bo zaraz naprawde wstawie fote ale poco.. nie beda takie pedalki jak wy sie napalaly. nie wiem nawet o co chodzi ale spoko myslcie tak. nara pedalki..

przyzwyczailem sie do waszych podszywow. zreszta itak kazdy wie co podszyw a co nie.. a klocic z wami pedalki sie nie bede bo nie ma sensu znizac sie do waszego poziomu..

Gość Napalony IP nie kłamie i nie
ściemniaj o podszywaczach bo sie pogrążasz

Najlepsza edukacja to rozmowa z mądrymi,otwartymi rodzicami. To co można znależc w internecie to żadna edukacja,to taki hamburger,skonsumowany na szybko bez w głębiania się w smak.Niestey jak widać po niektórych topikach nawet internet nie pomoże prawidłowo zaznajomić sięz anatomią gdy w głowie pusto .Trzebaby łopatologicznie tłumaczyć co twardszym łbom a i tak nie dotrze.

Gość napalonyyyyyyyyyyy deklu
nie wiesz co to IP jest?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

deklu?? haha mamusia wam te teksty wymysla?? ale wy mnie smieszycie.. jak mowilem nikt nie wie o co chodzi tylko ty z tym rzekomo moim postem. wiec nie bede sie do tego odnosil. deklu haha tekst tak pedalski jak ty

ewa niegrzeczniucha SORY za tych pedalkow co ci temat rozwalaja. oni tak maja ze musza szczekac i pisac bzdury. ale przynajmniej niezly ubaw z nich jest haha i te ich teksty sa najsmieszniejsze