Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalinka38542

tucze swojego faceta

Polecane posty

Gość lalinka38542

kiedys byl mega [przystojny szeroki w barach waski w pasie.wszystkie dupy sie za nim ogladaly a ja nie moglam tego zniesc.od jesieni przytyl 15kg, nadal jest super zbudowany ale ma juz kawal brzucha:D i juz nie ejst taki pewny siebie nikt za nim nie oglada sie:) ale dla mnie i tak jest najpieknuiejszy:)

Gość na łąke go wystaw niech sie
pasie :classic_cool:

Gość lalinka38542
czemu zaraz pojebana?to lespze niz mam byc wredna zazdrosnica i robic afery o byle co...dogadzam mu -goloneczka, fryteczki, zeberka, kotlety, a wszytsstko az ocieka tluszczem...a on mega szczesliwy:) i sie smieje jeszcze ze "kto nie ma brzucha ten slabo r u c h a :D

Gość lalinka38542
za to ja b.schudlam, kiedts wazylam 50kg przy wzroscie 165cm, teraz 49-50.na szczescie cycki mi nie zmalaly bo biore tabletki:D teraz to za mna sie ogladaja, zwlaszcza ze mi wlosy na mase urosly, do pasa prawie mam

Gość cztery razy dwa
dogadzam mu -goloneczka, fryteczki, zeberka, kotlety, a wszytsstko az ocieka tluszczem...a on mega szczesliwy " O ja pierdole, co za wiocha. Za 10 lat Ci padnie na zawał i tyle będzie miała tego szczęścia. poza tym...co, sam se nie umie ugotować?

Gość lalinka38542
sorry pomylilam sie, spadlam z 60kg, taki bylam spaslak. on umie gotowac i to swietnie, ale zazwyczaj gotuje ja, bo bardzo to lubie, odpreza mnie po pracy gotowanie:)

Gość tucznik polarny
ma chłop dobrze :D🖐️