Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ułanbrtor

Jeden partner

Polecane posty

Gość ułanbrtor

Czy są tu jacyś ludzie którzy mieli jednego partnera seksualnego i się z nim związali ? A teraz żałują że nie spróbowali z innymi?

Gość alicjaZKrainy...nieCzarow
JA.

Gość Samotnik3546677777
Ja tam nawet z żadną dziewczyną nie rozmawiałem od dziecka...

Gość Kropupus
już to mam za sobą nie żałowałem nigdy że tylko jedna ale tamtej się naleśników zachciało i poszła do innego teraz już kilka za mną i mimo że tamta była drętwa i do niczego to i tak wspominam ją miło, mimo iż miałem partnerki znacznie bardziej "szalone" i zdolne :-)

Gość Samotnik3546677777
Wybrałem samotność. Często byłem pobity za wygląd albo za spojrzenie na jakąś.

Gość mrożoma kawa
ja miałam kilku, ale powiem Ci, że jak się nad tym zastanawiam, stwierdzam, że lepiej byłoby mieć jednego. potem każdego porównywałam z poprzednim.. to nieuniknione :(

Gość ułanbrtor
alicjaZKrainy...nieCzarow JA. ale jesteś związana z Nim na stałe małżeństwo?

Gość ułanbrtor
mrożoma kawa ja miałam kilku, ale powiem Ci, że jak się nad tym zastanawiam, stwierdzam, że lepiej byłoby mieć jednego. potem każdego porównywałam z poprzednim.. to nieuniknione ale przynajmniej wiesz czego oczekiwać i wiesz w co kto jest lepszy i że z jednym może być lepiej a z innym gorzej a dlaczego twierdzisz że nie da się uniknąć porównań?

Gość dziewczynaZlublina
ja jestem z facetem od 5 lat. I jest moim pierwszym i ostatnim. a teraz mam ochotę go zabić i całą rodzinke tez

Gość dziewczynaZlublina
o ile jest Ci dobrze z tym jedynym to lepiej tylko z nim mieć te przygody, bo skoro jest dobrze to nie trza psuć. a to wypróbowywanie jest przereklamowane. Później każdy z każdym jest nieszczęśliwy bo oczekuje niewiadomo czego

Gość mrożoma kawa
bo za każdym razem robiłam bilans mniej więcej taki: że jeden chłopak lepiej całował, drugi był lepszy w pieszczotach a kolejny w łóżku.. rozumiesz? za każdym razem był taki niedosyt. mój ostatni chłopak był słaby w łóżku za to poprzedni był niezły. wciąż go porównywałam oczywiście tylko w myślach, ale ten aktualny chłopak zorientował się co jest grane i były kwasy między nami

Gość alicjaZKrainy...nieCzarow
Jestesmy razem od 7 lat.Pierwszy i ostatni jak do tej pory...Mamy dziecko,planowane. Ostatnimi czasy czesto spotykam swojego bylego,z ktorym kiedys bylam,byl moim pierwszym chlopakiem na powaznie i taka pierwsza miloscia,ale nigdy do niczego nie doszlo.Teraz jak sie widzimy(on tez ma rodzine)to widze,ze nie tylko ja zaluje,ze nigdy nic nie bylo...ach:-)

Gość ułanbrtor
mrożoma kawa a nie uważasz że takie porównywanie jest nie wporządku w stosunku do obecnego nawet jak to w myślach robisz? alicjaZKrainy...nieCzarow nic nie jest stracone zawsze mozesz sprobować

Gość Samotnik3546677777
Po prostu nie atrakcyjny jestem. Od dziecka byłem uważany za tego gorszego i tak zostało. Kiedyś miałem taką sytuację, że jakaś para się całowała i nagle ona całując się z nim stwierdziła, że na nią i ona coś, że się skupić nie może i obrzydzam jej pocałunek, więc jej chłopak podszedł do mnie i zaczął się szarpać i najzwyczajniej "wjebał"...

Gość mrożoma kawa
jest nie w porządku, ale to działa jak automat. to trochę tak jakbyś np. jadł ciastko z owocami a potem próbujesz tego z czekoladą i owocami i porównujesz które lepsze..

Gość Kropupus
Samotnik3546677777 jakieś farmazony piszesz ciężko w to wierzyć

Gość Samotnik3546677777
Nie liczę by ktoś w to wierzył. Było minęło.

Gość Samotnik3546677777
22

Gość ułanbrtor
mrożoma kawa jest nie w porządku, ale to działa jak automat. to trochę tak jakbyś np. jadł ciastko z owocami a potem próbujesz tego z czekoladą i owocami i porównujesz które lepsze.. właśnie chciałem o to zapytać czy robisz to świadomie z premedytacją czy po prostu się do tego wraca ubiegłaś moje pytanie:)

Gość Samotnik3546677777
Nie studiuję, wywalili mnie.

Gość Samotnik3546677777
Znaczy studiowałem rok, ale nie wyszło, więc na policealne chodzę.

nie brzydkich facetów może czas zadbać o siebie. iść na studia zapoznać towarzystwo może jakaś szkoła nauki tańca robić coś z sobą być w towarzystwie a dziewczyna sama się przyplącze

Gość lingwistyka
w moim życiu była i jest jedna osoba ale zamierzam to zmienić

Gość 24latek.,.,.
Do mnie zarywa dziewica, nie wiem co zrobić, wiązać się z nią czy nie. Nie mam zamiaru po 10 latach zostać rogaczem, bo ona będzie chciała spróbować z innym ...

Gość kierownik tej stacjii
a co ty chcesz się z nią na stałe wiązać od razu? bo jak tak to twój problem wydaje się być realny.

Gość samotnikkkkk
ja żałuje:(