Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMÓŻCIE SZYBKO PROSZE :((

MAM NADZIEJE ŻE JEST DOBRZE ;

Polecane posty

Czesc. Mam straszny problem. Powinnam dostac okres w sobotę 24.03.2012 a dziś mamy wtorek i ja nadal go nie mam. Współżylam z moim chlopakiem ale nie pękła nam gumka i z tego co pamietam nie mialam dni plodnych. Wiec moje pytanie co się dzieje ? Ile czasu może spóźniac się okres ? Pomocy nie wiem co robic ... mam 17 lat.. wiem że nie którzy uznają że jestem za młoda na seks. ale niestety tak wyszło kocham mojego chlopaka i chcialam to z nim zrobic. Co może się dziac ? POMÓŻCIE PROSZĘ O NORMALNE ODPOWIEDZI

heh... nie wiesz że nawet nagła zmiana pogody może tak wpłynąć na organizm przez co okres się przesunie?

Gość hehehe77
też miałam taki problem niedawno:) tyle,że okres spóźniał mi się aż 2tygodnie...:) dużo o tym czytałam,podobno picie rumianku w dużych ilościach przyspiesza okres i skraca go...:) ja piłam litrami:) i rzeczywiście trwał krócej...jedyne co Ci moge powiedzieć to NIE STRESUJ SIĘ,bo to też może być przyczyną:) wez gorącą kąpiel,zajmij się czymś żebyś o tym nie myślała i zobaczysz ze okres przyjedzie:) Pozdrawiam:)

Psychonautus_1 dziękuje bardzo :)))

hehehe77 mam taką nadzieje... chce meic dzieci ale jeszcze jestem za młoda. musze dostac okres no musze.. wiec spróbuje z tym rumiankiem :)

Gość hehehe77
próbuj,próbuj:) i nie stresuj się,stres bardzo działa na takie sprawy...i tak jak ktoś wyżej napisał,nawet pogoda moze opóźnić...albo po prostu zrób test:) ja też robiłam,wyszedł negatywny i się uspokoiłam no i okres nadszedł:)

hehehe77 tak myśle ze do konca tygodnia poczekam i jak nie dostane okresu to wtedy zorbie ... kurcze mam nadzieje ze nie jestem w ciazy ;

a tak wgl to wstydze się zajsc do apteki i poprosic o test jakoś mi głupio;p a ile tak wgl kosztuje test ciążowy ?

Gość hehehe77
rozumiem Cie doskonale,też się mega wstydziłam:) ale byłam tak zestresowana,że wolałam pójść... Hmm testy są rożne,ale myślę,że nie więcej niż 15zł...ja zapłaciłam coś kolo 8:) a są nawet takie za 3zł:P

no tych za 3 zł napewno nie kupie bo ze przeproszeniem TANIE GÓWNO pewnie hehe;d kurcze musi byc dobrze. dobra idę gorącą kąpiel wziasc :)

hahhaha to jest piękne. rozbieram sie do kapieli a tu okres hahah