Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bafi13

South Beach - efekty, przepisy, wsparcie ktoś ze mną?

Polecane posty

Gość Bafi13

Witam:) Znalazlam w internecie diete South Beach i uznałam że to bardzo fajna dieta:) Zaczęłam ja od wczoraj ale za bardzo nie wiem co gotować;/ nie mam pomysłów. Móże ktoś ja stosował i może pochwalić sie swoimi doświadczeniami?:) Moja waga wczoraj wynosiła 73.4kg a dzisiaj 73.2 hehe :)

Ja też stosuje ją od wczoraj :) i też za bardzo nie wiem co mam gotować ;) i chętnie poczytam jakieś sprawdzone przepisy :)

witam- ja od dzis na 3 fazie jestem na diecie jestem po raz 2 :) trzymam kciuki mam pare przepisow, na chleb , ciasta i linki do pzrepisow chcecie?

Fasolowiec Cytrynowy puszka białej fasoli 4 jajka 2 łyżki oliwy z oliwek 1 torebka herbaty lipton yellow kilka kropel aromatu cytrynowego 1 łyżeczka proszku do pieczenia 0,5 łyżeczki sody 3 łyżki fruktozy świeża skórka z cytryny Przygotowanie: fasole dobrze odsączyć utrzeć żółtka z z 2 łyżkami fruktozy i oliwą z oliwek dodać herbate, proszek do pieczenia, sodę, aromat cytrynowy oraz skórkę z cytryny oraz fasole. miksujemy w blenderze lub w mikserem (nożyk) na jednolitą masę. ubijamy białka z 1 łyżką fruktozy na sztywną pianę. dodajemy do masy jajeczno-fasolowej delikatnie mieszamy. pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 40-50 min.

Gość Bafi13
Dzieki :) a ćwiczyłaś? Jak sie czułaś?

Gość serene to
ekspert od diet wszelakiego rodzju

poprzednio nie cwiczyłam wogole, teraz troche biegam zpsem , jakiews szybkie marsze i zamowilam wczoraj twister wiec jak bedzie to bede cwiczyc na nim troche mam nadzieje ze nie zasmiecilam wam forum za bardzo, jak cos to pytajcie postaram sie pomoc nie jestem expertem:) , tylko jak cos wiem to podpowiem

Gość Bafi13
Ja też staram sie cwiczyc chociaz troszke:) a dodatkowo kupiłam alli mam nadzieje ze efekty jakies beda, bo mam do zrzucenia 10kg;/

ja koncze teraz opakowanie asystor slim, jeszcze mam na pare dni :)nawet mi pomaga, tzn na noc jak zazyje to nie jestem juz glodna i nie podjadam