Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz36

Wszyscy mi zazdroszcza tego ze jestem wolny!!! Kawaler bez dzieci :)

Polecane posty

Wszyscy mi zazdroszcza tego ze jestem wolny!!! Kawaler bez dzieci :) Oczywiscie mialem w swoim zyciu kilka kobiet ale teraz nie mam zadnej, mimo 36 lat jestem kawalerem i prowadze wspaniale zycie. Glownie podrozuje po swiecie z zaprzyjaznionymi mi osobami. Najlepsze jest to ze jak mowie o wazektomii swoim kumplom, to ludzie ktorzy maja swoje dzieci mowia ze nie wyobrazaja sobie zycia bez dzieci. Jeden znajomy 10 lat starszy, mowi ze nie wyobraza sobie zycia bez swojej jedynej corki. A ta corka w wieku 18 lat zaszla w ciaze i teraz ona i jej dziecko mieszkaja z nim i sa na jego utrzymaniu. Druga przyjaciolka opowiadala mi jak bardzo kocha swojego syna a ten synek jak byl 17latkiem to mial problemy z narkotykami, dopiero niedawno chlopak zaczal normalnie funkcjonowac, moze dlatego bo kobieta wychowywala go samotnie, kolejne osoby to malzenstwo ktorzy maja 5cioro dzieci i tez mowia jak bardzo kochaja swoje pociechy. Wydaja pieniadze na ich studia, na ich wesele, na ich aparaty do zebow, na ich ksiazki do szkoly, korepetycje, itp. Ja mowie dziekuje, ja postoje. Najgorsze jest to ze moi rodzice oczekuja potomstwa bo jestem ich jedynym synem. Ja urodzilem sie jak moja matka miala 16 lat a ojciec 18. I ja juz dawno wedlug nich od 10 lat powinienem byc ojcem :D

Gość oj zły dział wybrałeś
:-D zaraz Cię napadną matki-polki :-D Ja jestem kobietą, mam 30 lat i takie same podejście do tych spraw :-D nie mam zamiaru skazywać siebie na ból porodowy, ciążę, a potem min.18 lat skakania nad dzieckiem i odmawiania sobie byle tylko dziecko miało. Nie mam takiej potrzeby ani nie jest mi to niezbędne do życia. Moje życie jest piękne, jestem szczęśliwa i usatysfakcjonowana. Ciekawe który rodzic tak może szczerze powiedzieć o swoim życiu i przyznac się , ze inaczej by sobie życie ułożył gdyby dostał jeszcze jedną szansę (ale oczywiście na forum wszyscy będą mega szczęsliwymi rodzicami :-D którym niczego w zyciu nie brakuje)

Gość tikal
gratuluje ze jestes szczesliwy to wazne w zyciu my z mezem jestesmy szczesliwi trzymajac mala roczke w swoich rekach albo spogladajac na nachylajaca sie buzke, kiedy mowisz : daj mamie buzi

Gość Uroczy Roman
To czasowe.

Oczywiście że mam racje :) jestem tego pewny i dobrze że ktoś ma takie samo zdanie jak ja. Nie wyobrażam sobie byc ojcem, potem przedszkole, zerówka, podstawówka, gimnazjum, szkoła średnia, studia, praca , zaręczyny i ślub dziecka, później bycie dziadkiem, to wszystkie nie dla mnie i na wymioty mnie bierze gdy o tym myśle :D

Gość Jujuzjujuz
Teraz jestes szczęśliwy bo jestes młody Pózniej jak będziesz około 60 rozejrzysz sie wokół twoi znajomi bedą w szczęśliwych rodzinach oglądali jak rosną wnuki a ty będziesz sam jak palec na starość wyladujesz w domu starców sam sam sam Ale każdemu odpowiada co innego tylko ze w twoim przypadku moze być zbyt późno na zmiany no ale cóż jak sobie poscielisz tak sie wyspisz Ja jak narazie mam jednego synka i choć jest jeszcze mały to zastanawiam sie jak mogłam żyć bez niego

taaaa, kazdy gada jak to nie ma zle w malzenstwie a kazdy sie chajta. chca z ciebie zrobic starego kawalera i tyle. nie sluchaj kumpli, miej wlasny rozum!!

Gość foinpn
jak bedzie mial 60 upoluje sobie 40stke bo kase pewnie odlozy i potem moze sobie miec dzieciaka:D aco mu tam

Jak będę miał 60 lat to napewno nie będę miał dzieciaka bo myślę o wazektomii. Jestem coraz bliższy tego pomysłu by miec 100% pewnosc, zresztą już nie jestem taki młody bo prawie przed 40stką

Gość foinpn
twoja sprawa:)

Gość ghghghghg
dla mnie jest dziwne, że ktos kto jest tak zadowolony ze swojego stylu zycia czuje potrzebę wywnętrzania się na forum i chwalenia jakie to cudowne jest życie bez dzieci. podane przez ciebie przykłady, które mają niby obrzydzić rodzicielstwo swiadcza tylko o twojej niedojrzałości- 18-latka w ciąży- też mi wielka tragedia: nie jest to powód żeby przestać kochać swoje dziecko(raczej koniec końców radość z wnuka zwycięża), problemy z narkotykami- bywa: rodzicielsto , to nie sam miód i dzieci dostarczają całego mnóstwa problemów i każdy myślący człowiek zdaje sobie z tego sprawę. wg mnie jesteś albo strasznie niedojrzały( i nie dlatego, że nie masz dzieciaków- chodzi o całokształt) albo urwałeś się z gimnazjum. i nie jestem Matką Polką- dzieci nie mam i nie planuję

Gość foinpn
jezu lepiej zeby niektorzy nie mieli dzieci zreszta i tak jest nas za duzo

Gość Jujuzjujuz
Za dużo???!!! Ty chyba nie wiesz ci mówisz właśnie Polaków jet coraz mniej nie oglądasz wiadomosci? Chinczykow tak ich jest dużo ale Polaków coraz mniej!!

Gość Jujuzjujuz
Więc faceci sprezcie sprzęty i zapladniajcie !!! Bo wyginiemy!! No chyba ze co niektórzy (jak założyciel tematu) nie mogą juz stanąć w pełni zadania !

Gość mateusz kochanie
twoje szczescie to przejsciowy stan. W samotnosci dlugo nie pociagniesz !!

Gość Niedowiarrka
mialem w swoim zyciu kilka kobiet A ja nie miewam mężczyzn. Ja z nimi JESTEM..

Gość prowo prowo prowo
i to nieudolne

Ja Ci nie zazdroszczę. Dzieci jak dzieci, ale spędzanie życia samotnie jest jak dla mnie bardzo smutne. Wspołczuję Ci. ;-) trzymaj się ciepło

Ja Ci nie zazdroszczę. Dzieci jak dzieci, ale spędzanie życia samotnie jest jak dla mnie bardzo smutne. Wspołczuję Ci. ;-) trzymaj się ciepło

Gość Mateusz, powinnaś pisać w
pierwszej osobie, ale rodzaju żeńskiego. Taki z ciebie mężczyzna co ze mnie lotopałanka tasmańska. :P A temat pomijając, że wyimaginowany, to jeszcze kiepsko przemyślany. Ocena: 1/10. Musisz się bardziej postarać.

Gość mnjdnjdnf
Gdybyś był spełniony i szczęśliwy nie musiałbyś sie tym chwalić wśród babek na forum kobiecym :D a robisz to po to żeby się dowartościować i dopiec tym co niby według ciebie szczęśliwe nie są żeby ci pozazdrościły . Głupi jesteś jak na swój wiek. Mam znajomego w twoim wieku który nie ma dzieci i nie planuje , żyje w małżeństwie i mają ukochanego psa;) ale to normalny facet i jak wchodzi na fora to po to żeby popisać o swoim samochodzie jak mu coś w nim nawala :D.

Gość bo to nie jest facet tylko
baba. znudzona i zakladajaca kolejne prowo pod kolejnym nickiem. :D a ze zawsze znajdzie grupe pustych lasek, ktore z nia dyskutuja, to ma podniete.

Gość Jak to kobieta
to jakaś stuknięta :D ale może wydaje jej się że jak na babskim forum pojawi się męski nick to wszystkie się wzrokiem rzucą i łatwiej takim dopiec bo to niby facet się wypowiada...ho ho ho :D ...wrażenie porażające ;). Leczyć się trzeba czasem całe życie autorko, terapia zbyt wcześnie zakończona właśnie tym się objawia:D