Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CytrynowaPanna

czy wypada

Polecane posty

Gość CytrynowaPanna

dziewczyny, w swieta chcialabym skorzystac z wolnego czasu i wreczyc zaproszenia dla czesc gosci... czy wypada mi wprosic sie w swieta aby zaprosic na slub? nie mowie o sniedaniu, raczej godziny wieczorne sama nie wiem...byloby to dla mnie wielkie ulatwienie.

Gość listonosz0-333
babo wyslij poczta 2zl i masz problem z glowy z takimi duperelami sie nie dziwie ze ludzie mowia ze slub to mega wielkie przedsiewziecie i tyyyyle spraw na glowie jak z takich dupereli jak rozeslanie zaproszen robi sie tyle szumu, zeby to jeszcze o to sie w internecie pytac wyslij wszystkie hurtem i masz po takich problemach kobito!

też myślę w święta rozwieść zaproszenia, to jest czas odwiedzania rodziny, najbliższych więc nie widzę problemu aby wręczyć zaproszenia, ja zaproszeń nie dam rady wysłać bo to nie są zwykłe zaproszenia papierowe tylko szklane i musza one być wręczone,ja nie widzę problemu i uważam że jak najbardziej wypada, bo też wiadomo że wszyscy są w domu, a nie w pracy,

to świetna okazja :) Pamiętam jak mój brat wręczał zaproszenia w święta Bożego Narodzenia. I tym oto sposobem w ciągu jednego dnia- wigilii, załatwił zaproszenia dla około 40 osób :D Ile czasu zaoszczędził :D A co do zaproszeń wysyłanych pocztą, to ja bym się poczuła bardzo urażona

Gość CytrynowaPanna
Mam w rodzinie osoby, ktore nie zycza saobie wysylania poczta-jest to zrozumiale. Wedlug etykiety zaproszenia wrecza sie osobicie... W Wielkanoc chcielibysmy zaprosic miedzy innymi rodziców chrzestnych-wyslanie im zaproszen poczta absolutnie nie wchodzi w gre...

Gość Dorisdddey
Pewnie, że wypada. W święta masz też większą pewność , ze będą w domu. Wcześniej możesz przecież zadzwonić...

Gość PolaRaksaIPiesSzarik
Poczta w chodzi w grę tylko wtedy, kiedy ktoś mieszka bardzo daleko, inaczej lepiej zawieźć osobiście- najlepiej z rodzicami...

Gość CytrynowaPanna
Rodzicow nie bedziemy zabierac ze soba bo: 1. z nimi sie dluzej schodzi-tzn siedza i gadaja w nieskonczonosc, a my nie mamy za duzo czasu-pracujemy i studiujemy w zupelnie innym miescie, mamy po 2 weekendy w miesiacu na zapraszanie. 2. sami w swieta beda mieli gosci :)

Gość Do Ślubniczka 2012
też myślę w święta rozwieść zaproszenia