Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasteczko22

Jak namówic faceta na obrzezanie?

Polecane posty

Gość adere
rzucił bym dziewczynę jak tylko by mi zaczęła przebąkiwać o tym, że pozbawi się motylka, a jak jeszcze zaczęła by mi przebąkiwać że mam się obrzezać to bym zwiał od idziotki tam gdzie pieprz rośnie... wydepiluj się i faceta też a nie kastruj mu napletka idiotko. niedobrze mi się robi jak widzę cipkę bez warg sromowych, jakbym miał dziecko przed sobą.

Gość Generalista
OOOO fuck!!!! Prawie zwymiotowałem. Jak coś takiego może się podobać?????? Przecież to wygląda jak przyrodzenie!!! Sorry ale już teraz wiem na pewno, że jestem hetero z krwi i kości... Takie coś chyba się może podobać tylko z braku wyboru... Nie zniósłbym jakby mojej kobiecie coś dyndało między nogami. Na szczescie cos takiego, to rzadki przypadek. Mialem 4 kobiety w zyciu i zadna nie miala nawet zblizonego do tego przyrodzenia... Byly kobietami z krwi i kosci.

Matko, jestem w szoku że baba bez warg może być taka obleśna. Nawet jeśli resztę ciała ma super.

Gość Generalista
Ale to właśnie baba z przerośnietymi warami mniejszymi...

Gość Soko-Wymiatacz
Niestety, taki zabieg troszkę kosztuje drogie paniusie. Nawet ok 2tys... może zafundujecie?

Gość Soko-Wymiatacz
w dzisiejszych czasach ta wlasnie kasa jest najwiekszym problemem, a kobiecie glupio powiedziec - nie, bo nie mam kasy, to trzeba cos innego wymyslec ;)

Gość Obrzezany facet jest jak baba
Musi się nawilżać. :o

Gość khfcckhb
jesteś pojebana; jest to sprawa każdego faceta, czy chce mieć napletek, czy nie i myślę, że to nie ma żadnego znaczenia tym bardziej że nie chce, a jak to dla ciebie takie ważne to jesteś zwykłą tępą kretynką