Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro_egzamin

jutro egzamin z prawka a ja nie moge czegos skumac help!

Polecane posty

Gość jutro_egzamin

Sek w tym że jak stoje na skrzyzowaniu na czerwonym, zapala sie zielone to jade i nie musze puszczac na pasach. Z tym że nie mam wyczucia do ktorego momentu. Jade za skrzyzowanie i czasami instruktor mi gada ze tu powinienem jechac a tu ze mam puscic. Czy mozne ktos mi powiedziec jak na to zwracac uwage? Nie zawsze mozna zauwazyc czy na przejsciu dla pieszych maja jeszcze sygnalizacje czy nie.

Gość gordonek205
Po prostu musisz się rozglądać, jesli jedziesz w kierunku prostopadłym to wiedz,że piesi z pewnością będą mieć zielonoe swiatło, a ty musisz sie tylko dostosować..po prostu nie jedz za szybko

pomysl, świtało masz zielone cale, tzn zę mozęsz jechac na wprost albo skręcać na boki, jak w lewo to patrzysz czy nic nie ejdzie bo oni maja zielone tak ajk Ty a jak w prawo , to na tej drodze na którą chcesz wjechać zielone mają piesi boa uta maja czerwone wyobraż tos obie

Gość jutro_egzamin
Czyli jesli mam strzałke warunkowa w prawo to na pasach tez beda mieli zielone ? Napewno ? I czemu z lewej miało by tak nie byc bo nie kumam.

Gość eheheheheh.
hahah nie wierze co za tlumok :D

Gość olaboga strach się bać
I taki ktoś być może za chwilę sam wyjedzie na ulicę. Bo przypadkiem uda mu się zdać egzamin...:O

Gość najpierw sie smialam
ale teraz mysle, ze albo to prowokacja albo przerazajaca wizja kolejnego pseudo kierowcy:O "Czyli jesli mam strzałke warunkowa w prawo to na pasach tez beda mieli zielone ? Napewno ?" :O