Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama trzy latki

problem z pisianiem

Polecane posty

Gość mama trzy latki

Drogie mamy, mam pewien problem. Gdy corka skonczyla 2 latka slicznie zaczela wolac pisiu i kupke, tak bardzo sie cieszylam!!! myslalam koniec z pieluszkami!!!! cala wiosne, lato mialam problem z glowy lecz gdy zaczela sie zima corcia znowu zaczela sie moczyc, myslamam ze moze przeziebiona jest i przejdzie, lecz nie przechodzilo, swoje potrzeby zaczela od nowa robic w majtki. bylam z nia u lekarza, miala robione wszystkie badania i wyszlo ze wszystko w porzadku i cierpliwosci. probowalam od nowa uczyc wolac pisku ale nic nie pomaga :(nie wiem juz co mam robic :( moze wy panie podzielicie sie ze mna doswiadczeniami :( i propozycjami

Gość mama trzy latki
szok, jak nie masz nic madrego do napisania wiec po co w ogole odp? myslalam ze to forum do czegos sluzy, ze mozna dzielic sie swoimi problemami i mozna skims o nich podyskutowac a nie ze bede tu obrazana

Gość eyh476
jak już to "z kimś" a nie "skimś" twoje dziecko jak widać odziedziczyło po tobie inteligencję więc czego się spodziewasz?

Gość RANYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz...to o co chodzi ?? o pisanie??? czy o jakieś "pisianie" - choć nie wiem co to jest :(

Gość fyffuff
Autorko tematu, dziwisz się odpowiedziom nie na temat?? A co to za temat? Sama go skarykaturyzowałaś i wręcz się prosisz o kpiny. Gdybyś używała języka literackiego, ludzie czytaliby o problemie, zamiast się naśmiewać.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej