Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila676768

raport otrzymania sms

Polecane posty

Gość Kamila676768

witam! dochodza do mnie wszystkie raporty otrzymania sms, oprocz 1 osoby wyslalam sms o 14.50 , do tej pory nie otrzymałam potwierdzenia otrzymania. czyto mozliwe ze ta osoba ma wylaczony telefon albo rozladowany tak długo?

Gość drewniana gąsienica
Tak możliwe. A to są raporty doręczenia nie otrzymania.

Gość a skąd! w dzisiejszych czasach
nie jest możliwe, aby jakakolwiek osoba miała wyłączony telefon dłużej niż dwie minuty. w dodatku każdy nosi ze sobą ładowarkę i gdy tylko status baterii zaczyna mrugać, szybko wyszukuje wolne gniazdko w najbliższym sklepie spożywczym typu biedronka.

ja osobiście powiem Ci że raczej cięzko w dzisiejszych czasach bez telefonu.Ostatnio niestety zapomniałem zabrac fona z auta, i musiałem się wrócic ale myślałem że zgubłem.Ponadto znam kilka osób co korzystają z 2 telefonów.

Gość Kamila676768
Gdy dochodzą do mnie te wszystkie raporty to się czuję jak jaka dyrektorka:classic_cool:

Gość Kamila676768
Już 6 godzin minęło od wysłania smsa:( Jak można być takim chamem i nie odpisać mi! MI!!!

puśc strzałke będziesz miała pewnośc że ma wyłaczony telefonewentualnie obraził sie na Ciebie i właczy telefon dopiero jutro abyś się martwiła jak głupia

Zdradza cię. Rzuć g. I potwierdza się moja teoria- baby są głupie.

Gość efhnbad
moze masz którtki termin ważności sms, wtedy nawet jak osoba właczy to sms nie dotrze ponieważ jest przeterminowany

Gość ONAAAddd
słuchajcie doradzcie coś... nie otrzymuję raportu doręczenia na 1 sms... kiedy wysłałam go do siebie, tez nie dochodzi raport, ale sms przyszedł. jestem na 100% pewna, że ta osoba otrzymała sms. Pytanie..dlaczego na ten sms nie przychodzi raport?? dziwna sprawa wszystkie inne smraporty doręczenia przychodzą, tylko ten jeden sms nie ma raportu, chociaz dochodzi do wszystkich:))

Gość ONAAAddd
..