Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

paczta gróbe baby, nie tylko my jesteśmy spszedawcami kture was nie lubio

Polecane posty

Gość srun run
znowu wyyyyy..... to juz nudne.... OLEWAMY WAS I CALY TEN TOPIC.....

jak byś olewało to by cie tu nie było, a jesteś i to oznacza, że nas lóbusz, proste. Morzesz nam muwić rużne rzeczy, dla nas to i tak p[szyjemność.

wy se oglondajcie, a ja ide spać. morzecie powiedziec jak wam pszykro. pa

Gość Treboraaa
baby powyzej 80kg powinno sie usuwać

Gość tatayatai
Hahahahaha ! Dobre to.było !

widze tu dobre komętaże, i tak tszymać, gróbe baby do kastracji!! kto jest za renka w gure!!

treborararaaaaaaa: powyzej 60 kg jósz powinno sie usówać. 80 kg to durzo za durzo.

No nie karzdy, bo te co żro kiebaby i flast fudy to nie mogo. Wystarczy tylko chcieć, a horoba nie ma ni do rzeczy. wiem, bo jestem lekażem od gróbej tuszy.

Gość zwiazdy
te od Ala to maja po jakies 150 kg

i te od nas co myślo, że znajdo u nas rozmniar tesz po tyle majo. I jak tu zyć po lócku, no jak żyć?

Gość JuIa
a czy wg Ciebie ja jestem gruba? Ważę 68 kg na 173cm.

według mie tak. mamy taki pszelicznik wagi, jest bardzo doskonały. A wienc: ostatnia i piersza cyfra ze twojego zwrostu to powinna być twoja waga, np. masz 175cm- powinnas warzyć 51kg. proste?

Gość isaaana
Jula nie jesteś gruba, wyglądasz w sam raz tak jak ja, mamy bardzo podobne BMI. Ja mam 22.8, (158 cm 57 kg), a Ty masz 22.7 :) Na pewno ajnie wyglądasz

Gość isaaana
fiel więc ja powinnam ważyć 81 kg? Nie za dużo?

jeśli według pszelicznika tak wychodzi to jest dobże. pewnie masz grbe kości, kture pszykrywa chóda skura, stond tyle kilo. a morze masz durze stopy i to one tyle warzo?

Gość isaaana
stopy mam 37. Czyli uważasz, że wszystkie kobiety o wzroście 158 cm powinny ważyć 81 kg wzrost 161 cm - powinny ważyć 11 kg qzrost 171 - powinny ważyć 11 kg wzrost 181 - powinny ważyć 11 kg wzrost 191 - powinny ważyć 11 kg. Tak uważasz?

no skoro tak wychodzi to tak. To nie ja wymyślilam ten pszelicznik tylko albert einstein, wienc do niego pretensje. ja sie tylko wzoruje na nim. to teraz wes pszykład babki co ma 165 cm i waarzy 98kg. uwarzasz,że to jest dobrze? jej prawidłowa waga wynosi 51kg.

isaanaaa to u ciebie na penwo stopy tyle warzo, 37? ochochocho kopyta jak u konia.

isaanaaa to u ciebie na penwo stopy tyle warzo, 37? ochochocho kopyta jak u konia.

isanaa to u ciebie na pewno stopy tyle warzo, 37? ochochocho, kopyta jak u konia.

drodzy adoratorzy, my tera idziemy do pracy, jak wrucimy to bendziemy. jak nie bendzie roboty i gróbych maciur we sklepie to pokontyłunujemy dalej ten temat. zycze miłego dnia. fiel 1 i fiel 2

No co tam lochy? Czemu nie pszychodzicie do nas do sklepu? Promocja je. Za bluzkie zamiast czterysta zaplacita dzis 350 zloty. So wasze rozmniary, nawet 42! Hahaha kupicie dwie bluzki I se pszerobicie na jedno, morze wejdzie na jedno renkie.

Gość srtgbortngr8s
spierdalaj kretynko,bo nudna jestes jak flaki w oleju......nawet nie jestes smieszna:(

Gość wiem, że taki projekt
ale błagam Cię - pisz lepiej, bardziej błyskotliwie, co? Bo to faktycznie kiepskie jest. Bez pomysłu. Jakbyś była w gimnazjum i napisała wątek, bo pomysł wydał Ci się "superoski" :)

Gość AnneMarieClaire
Fiel odnoszę wrażenie, iż pracujesz w dużym mieście a jesteś z małej wsi i internet masz od niedawna.

Bardziej bluskotliwe josz byc nie morzemy, morze I dzwienczymy jak gimnazkjalistki, ale nimi nie jestesmy. I owszem wymyslamy temat I go tu piszemy myslonc, ze jest fajny, smieszny I zabawny, ze boki zrywac hohoho. I dziekujemy, ze nas czytacie, jetescsiec naszymi ulubionymi iodlakami.

Z malej wsi to jo, ale nie pracoje w durzym miescie, raczej malutkie. No I z kompuiterem doczynienie mamy od niedawna we pracy, ale w domu to josz mialysmy, tylko szef nam tu kopil zebysmy miialy co robiec.