Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seeafood

czy każdy facet chce seksu bez zobowiazan?

Polecane posty

Gość seeafood

Zaprosil mnie na pierwsza randke,wiec musialam mu sie podobac.Bylo fajnie wiec spotkalismy sie i drugi raz...Ale tym razem gadka nie kleila sie juz zbyt dobrze,wiem,ze to nie facet dla mnie,roznimy sie charakterami. Juz sie do siebie nie odzywamy od 2 tygodni,ale ja mam straszna chcice..:) a on jest strasznie przystojny. Wiem,ze odebral mnie jako powazna dziewczyne,ktora nie puszcza sie,takie wrazenie zrobilam.Bylam zimna bo nie spoufalam sie..Ale mam ochote na cos szalonego;] Myslicie ze bedzie zadowolony jak mu zaproponuje seks ?:P Czy jest szansa ze mnie odrzuci?Takiego upokorzenia bym nie zniosla...

Gość seeafood
ze co?:)

Gość seeafood
to znaczy rozuiem,ze on moze chciec zwiazku ale czy wzgardzilby seksem jesli na zwiazek nie mamy szans?

Gość seeafood
jak mam poczekac?na co?nie odzywamy sie do siebie juz.nie ebdzie randek

Gość formaldehyd
a tak o wiek zapytam bo to zmienia postać rzeczy;)

Gość seeafood
ja 25 ,on 27

Gość marakeszzzzzz
myślę, że większość, ale musisz się podobać i musi byc chemia, a skoro się nie odzywa to chyba tej chemii nie było

Gość formaldehyd
to masz problem :P

Gość Goszkii
Jak jesteś atrakcyjna, to nie ma takiego, co by odmówił. To dla faceta idealna sytuacja

Gość seeafood
a co to jest ta chemia dla Ciebie?;P

"Jak jesteś atrakcyjna, to nie ma takiego, co by odmówił. " Ten pogląd jest oparty na obserwacji otoczenia (gratuluję otoczenia) czy może z własnych doświadczeń? :) Atrakcyjna kobieta, która wokół siebie stwarza aurę erotyzmu i przyciąga facetów tylko w jednym celu (a ten styl faceci wyczuwają na kilometr) NIEKONEICZNIE jest traktowana jako łatwa zdobycz, z której trzeba skorzystać. Jest jeszcze opcja, której obawia się Autorka... I nie jest to najbardziej pożądany (nomen omen) typ kobiety. Niektórzy korzystają, bo... nie trzeba płacić, jak w agencji.

Gość seeafood
to nie tak...miedzy nami cos bylo..z jego tez bo dlugo sie interesowal mna,jakis miesiac po 1szym spotkaniu..ale drugie bylo slabe i juz nic nie chcemy od siebie bo nie ma o czym gadac juz:P ale mysle czy by go nie wykorzystac:p

Gość bvfdswse5uijn
tak każdy skorzysta, jeśli akurat ma na to ochotę

Gość Kalawior
Szukanie - od razu widać, że baba jesteś i pojęcia nie masz o facetach. 90 procent facetów, w związku czy nie, zareagowałoby z zainteresowaniem na propozycję niezobowiązującego seksu od atrakcyjnej laski.

Gość sprytna zołza
to na forum chcesz dostać odpowiedź, czy ten facet ci odmówi czy nie? a ktoś tu siedzi w głowie tego faceta? osmieli cie to jeśli 20 prawiczków albo samotnych koniobijców da ci zielone światło? i tak możesz sie przejechać nic ci to nie daje.

Jestem facetem i to doświadczonym w ODRZUCANIU propozycji niezobowiązującego seksu. Twoje teorie o 90% zwierzątek w męskiej skórze możesz sobie opowiadać kolegom z ze studiów. Powyżej pewnego wieku facet ZAWSZE zastanawia się co może stracić, lub przynajmniej myśli o tym, czy się nie wyda.

Gość ostatnio kolega ktory ma
dziewczyne zaproponowal mi seks, ona jest ladna i wyglada na to ze bardzo sie kochaja ale nie uprawiaja seksu bo ona jest mloda chociaz jak dla mnie to nie az na tyle. ale tak czy siak zakochany chlopak chce bzykac sie ze mna, a czemu? bo panna mu nie daje...