Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Necia2229

Mój mąż i jego koleżanka z pracy.

Polecane posty

Gość Necia2229
Kiedy cały czas o niej nadaje to mi się źle robi. A co myślicie o tym żebym wkońcu z nim porozmawiala tak na poważnie?

Gość Nie przejmuj się
Zona to świętość. Też lubie zrobić skok w bok i poflirtować. Ale pamiętaj żonę szanuję jako kobietę a tamte traktuję jak zwykłe szmaty co nie potrafią sobie w życiu poraadzic.

"przejrzyj mu telefon w nocy. i jak masz okazje w dzien. a tak poza tym to dziwne ze mu pozwalasz na smsy z kolezanka z pracy. moj by mial wpie**ol" Stwierdzam, że moje chamstwo to jest przy tym NIC:D:D:D

Gość Necia2229
Ja nie toleruje skoków w bok. Nie ma u mnie czegoś takiego. Zrobisz coś takiego - jesteś dla mnie na straconej pozycji. To żonę powinno się kochać i pożądać a nie inne obce kobiety!

A skoro powiedział ci, że z nią pisze to jaki w tym problem? Ja mam żonatych kolegów, normalnych kolegów, kolegów gejów i swojemu facetowi też nie pokazywałam o czym z nimi piszę, bo nie jestem ubezwłasnowolniona. Skąd pewność, że to romans?

Jak mnie drażni ta głupia poprawność. "kolegów gejów"???? Masz kolegów pedałów. Nazywaj rzeczy po imieniu.

Gość Nie przejmuj się
Macica czym różni się normaly kolega od zonatego kolegi ?

Gość Necia2229
Może i powiedział że z nią pisze, ale nie pokazuje mi tych smsów ani nie mówi mi o czym tak z nią pisze.

Haha, ja sama nie wiem dlaczego napisałam "normalnych" :D Chodziło mi o wolnych. Chociaż może znając ich trzepnięte żony podświadomie napisałam o kawalerach "normalni".

Necia, to co odpowiada jak pytasz o czym z nią pisze? A jeśli Twój facet miałby wieloletnią przyjaciółkę (taką od dzieciństwa) i swoje sekrety z nią to zniosłabyś to? Pozwoliłabyś na to?

Gość Nie przejmuj się
To zaproś ją na niedzielny obiad i niech wyjaśni całą sytuacje.

Gość pęczek drutu
Kochasz go, ale mu nie ufasz??? Matko! To jak wy żyjecie? Jak Cię ta sprawa męczy, to mu o tym powiedz. Powiedz mu, że Ci się to nie podoba i podejrzewasz, że to nie jest tylko "zwykła" koleżanka. A on skoro nie ma nic na sumieniu, to niech Ci pokaże te smsy. Do końca życia masz zamiar się zadręczać? Po prostu z nim o tym pogadaj.

Gość Necia2229
Pęczek drutu. Masz rację. Pogadam z nim jutro szczerze i wszystko powiem co mnie u niego dręczy. Dzięki za rozmowę. Na dziś już kończę. Dobranoc.

Gość Monica28
Ja bym Mu nie wierzyla..... miej oczy szeroko otwarte!

Gość sprawiedliwa3
MONIKA MA RACJE,NIE WIERZ MU

Gość sanatorium
.

Gość znam to jak nikt...
mój tez miał koleżanke z pary i tak pisali do siebie dzwonili i nagle okazało się, że maja od 2 lat romans - spotykali sie w pracy i w trakcie pseudo delegacji - nie ma kolezanek sa zdrady... ja swojemu tez wierzyłam do czasu, sprawdziłam poczte, smsy tez kasował, nawet spał z telefonami pod poduszką... ech dzisiaj jestem ruina z 3 dzieci... najmłodszy miał rok jak zaczał skakac w bok... jestem na 99,9% przekonana, że twój ma lub zaczyna miec romans... mojego męza kochanica była 2 lata po slubie a tak jej było mało....