Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwqeqwrqwr

szukam 4 filmów - pomoże mi ktoś?

Polecane posty

Gość fwqeqwrqwr

1. Produkcji azjatyckiej, coś o jeziorze, w tytule też chyba jest "jezioro", o jakiejś pani z jeziora. Film fantasy, trochę scen walki, może trochę horroru no i romansu. Z ok. 2005 roku. 2. Film z ok. 1990 r. Facet zakochany w dziewczynie w jakiś sposób się zmniejsza. Wdrapuje się na nią, pamiętam że ona jedzie na rowerze do szkoły. Siedzi w klasie, w on wchodzi jej pod majtki. Jest pokazany on w "towarzystwie" wielkich włosów :) Traci równowagę czy coś takiego, spada i szybko macha rękami i nogami żeby się czegoś uchwycić. Macha tak długi czas, a dziewczyna na lekcji jęczy coraz bardziej. W końcu ma orgazm, głośno jęczy ( w tym momencie tego zminiaturyzowanego faceta zalewa śluz), nauczyciel pyta ją "wszystko w porządku?". :) 3. Pamiętam go z kaset VHS pod tytułem "Zakład poprawczy dla dziewcząt", ale nie ma takiego tytułu ani podobnego na filmweb (albo źle szukam). Był o dziewczynach w zakładzie poprawczym, gdzieś z lat 80-tych. Główna bohaterka była blondynką. Sprawowała nad nimi opiekę gruba strażniczka Edna, która zdeptała kotka takiej lekko opóźnionej w rozwoju dziewczyny. 4. Film z lat 80-tych. Główna bohaterka miała na imię Sabina, Sabrina lub jakieś takie imię na S. Została wychowana przez matką lub macochę która stosowała sadystyczne metody wychowawcze - przywiązywała córkę do fortepianu, podłączała jej lewatywę i grała itp. Ta Sab(r)ina widziała na drzewach głowy kotów (wiem jak to brzmi, ale tak było).

Gość wweerty
ciekawe te filmy, ale nie znam

Gość fwqeqwrqwr
nikt?

Gość tenisufkaa
4.sybil????

Gość fwqeqwrqwr
Hmmm.... Chodzi o ten?: http://www.filmweb.pl/film/Sybil-1976-167780 Jest to niewykluczone, bo pamiętam że bohaterka miała ciemne włosy. Jednak ani w opisach ani w komentarzach nie znalazłam słowa o matce bohaterki (a to ona robiła jej wciąż straszne rzeczy). Niemniej jednak dziękuję, jak najszybciej sprawdzę ten film i zobaczę czy to ten o który mi chodziło.

Gość fwqeqwrqwr
wiesz co, to chyba ten film, bo na innej stronie znalazłam fragemnt opisu: "Wychodzi na jaw, że w dzieciństwie była ona wykorzystywana fizycznie, seksualnie i emocjonalnie przez swoją psychicznie chorą matkę Hattie (JoBeth Williams)." Bardzo Ci dziękuję, bardzo długo go szukałam! :)

Gość gość
CZEŚĆ . JEŚLI SZUKASZ TAKICH FILMÓW TO JA MAM NA VHS JESZCZE . ALE JA CHCĘ TO PRZEGRAC NA DVD . TE FILMY . MAM TE FILMY . ZAKŁAD POPRAWCZY DLA DZIEWCZAT , A DRUGI TO O TEJ DZIEWCZYNIE CO LERZALA NA W LESIE NA WODZIE I ROBIŁA ZDJĘCIE I ZOBACZYŁ CHŁOPAK ZZAKŁADU POPRAWCZEGO . I ZAKOCHAŁ SIE W NIEJ I SPOTYKALI SIE NA CMENTARZU . A NA KOŃCU FILMU UCIEKLI .TA DZIEWCZYNA I CHŁOPAK A ONA BYŁA W SZKOLE PROWADZONE PRZEZ SIOSTRY . MÓJ NUMER TEL 693034282 W SŁUPSKU WOJ. POMORSKIE . JESTEM NA FACEBOOK.PL

Gość gość
fuj, jakie obrzydliwe filmy - trzeba byc masochista...