Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannnna

Kto z was jeszcze nie uprawiał seksu?

Polecane posty

Gość pannnna

Ile macie lat? Ja 23.

Gość tokurwajebaaana
musisz byc niezłą blazą skoro w wieku 23 jestes jeszcze dziewicą :) atrakcyjne kobiety tracą cnote w około 16 roku zycia..

tokurwajebaaana co ty gadasz... nie kazda atrakcyjna panna traci cnote w tym wieku (16), chyba ze jest k... bo szanujaca sie nawet piekna kobieta moze czekac na tego wlasciwego faceta;P

Gość imię
"atrakcyjne kobiety tracą cnote w około 16 roku zycia.. " chyba atrakcyjne dzieci...:D

Gość Facet Który Szuka Ideału
Ja, lat 28, nie uprawiałem jeszcze seksu. Nie znalazłem odpowiedniej kobiety, a nie chcę sobie ćwiczyć na osobach które nie są w moim typie, bo to nie jest do końca uczciwe. Sorry, mam zasady.

Gość ludzie nie sa tacy sami
Ja nie uprawialam już prawie od dwóch lat i powoli zaczynam się czuć jak rasowa dziewica - z upływem czasu wymagania coraz większe, ale możliwości spadają :P

Gość Zielona Laska
Faceci mają lepiej, szczególnie ci co "gonią" za ideałem. Dbają o siebie i w ogóle robią sobie spokojnie kariery. A jak im się nie powiedzie to płacą kasę i biorą sobie żonę z ukrainy, rosji .. a podobno taj jest z czego wybierać, wszystko młode i chętne. A my kobiety? Wybrzydzamy, bawimy się facetami, a któregoś dnia budzimy się, patrzymy w lustro i widzimy, że jesteśmy już w średnim wieku. Faceci którzy za nami gonili gdzieś zniknęli lub założyli rodziny. Wikłamy się więc w patologiczne związki abyśmy nie zostały same z tymi którzy nam zostali. W odróżnieniu od mężczyzn nie mamy możliwości sprowadzenia sobie męża, no chyba, że z krajów arabskich, bo faceci z zachodu też tylko chcą młode kobiety, a ci ze wschodu to pijacy i agresorzy. Kobieta nie ma lekko :(

Gość ja i jestem po 30tce
kto jeszcze?

Gość mimimimila
kilka lat temu rozdziewiczyłam mojego obecnego narzeczonego :) Potem przez parę miesięcy bzykaliśmy się gdzie popadnie bo musiał nadrobić zaległości :) fajnie było Warto czekać na właściwą osobę, ale też nie ma co popadać w przesadę, bo życie ucieka, a żeby być dobrym w łóżku to też trzeba się nawzajem nauczyc siebie.

Gość brunet196cm
gorzka prawda ale nie uprawiam sexu no cóz

Gość mimimimila
aaa, no i nie dopisałam, że miał wtedy 26 lat

Gość mimimimila
nie byłam dziewicą, byłam wcześniej w jednym kilkuletnim związku, no a seks z obecnym narzeczonym był po 4 miesiącach związku

mimimimila-Czyli szybko się puściłaś. Masz szczeście że to był prawiczek a tym samym porżadny facet i się w tobie zakochał, bo inny uznał by cię za dupodajkę i by cię olał.

Gość mimimimila
zabawny jesteś

Gość ale kobiecie za to
latwiej stracic dziewictwo niz mezczyznie bo kazda znajdzie chetnego na sex, mezczyzna nie, po drugie od mezczyzny wymaga sie doswiadczenia w lozku, bo to on ma dominowac nie od kobiety

mimimimila-czemu zabawny? Skoro mu tak szybko dałaś, to nie jesteś dobrą kandydatką na matkę i żonę. Ledwo co poznałaś człowieka a już mu dupy dajesz. Jak laska z facetem idzie do łóżka po roku, to jest to bardzo szybko, bo przez rok trudno poznać człowieka, a ty idziesz z nim po 4 miechach do łóżka, do tego ruchasz się z nim jak tirówka, czyli wszędzie gdzie popadnie. Żaden facet z taką nie chciał by mieć dzieci, ale widać że się w tobie zakochał, skoro z tobą jest. Miłość jest ślepa i głupia.

Gość fg vbvb v
ja 66;/

Gość mimimimila
do bezimienne wzgórze to twoje zdanie że po roku, inni powiedzą, że trzeba 3 lat. Jestem z tym człowiekiem od kilku lat i zamierzam związać z nim przyszłość, a on ze mną. Miał kilka okazji do stracenia dziwictwa wcześniej ale nie chciał, więc nie jestem "ostatnią deską ratunku" dla nieszczęśnika. Od samego początku byłam w nim zakochana, a dziś jestem jeszcze bardziej, bo to fantastyczny człowiek i świetny mężczyzna. Nie jestem nastolatką co się puszcza po dyskotekach więc uważaj sobie. W swoim życiu mialam dwóch facetów i z pierwszym czekałam ponad rok i nie widzę tu żadnej znaczącej różnicy. Ani przez 4 miesiace, ani przez rok nie można poznać człowieka, i nie ma też co czekać w nieskończonośćz seksem, bo to normalna ludzka rzecz, i kazdy zdrowy człowiek ma swoje potrzeby.

mimimimila masz absolutną rację. Nigdy nikogo się do końca nie pozna. Jeśli ja poczuje że chce to z kimś zrobić a bede wiedziała, że i tak sie z nim nie zwiąże zrobie to.

Gość tarlalala
tak, powiedz od razu, że dajesz dupy na lewo i prawo, czekałaś pewnie nie 4 miesiące a 4 godziny aż kibel do loda się zwolni;p;p