Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala.Novynetka.

Wpadlam na novynette

Polecane posty

Gość Mala.Novynetka.

Hej. Czy wpadlam czy nie to dokonca jeszcze nie wiem. Zastanawiam sie czy sa tu dziewczyny ktore wpadly mimo prawidlowego stosowania albo ktore zapomnialy jakiejs tabletki?? Ja wlasnie zapomnialam pierwszej, a druga wzielam z ponad 12h opoznieniem;/ A co najgorsze dzien przed zapomniana tabletka odbylam stosunek, a moj partner skonczyl we mnie..

Gość Mala.Novynetka.
Na jakiekolwiek objawy jeszcze za szybko. Nie mierze sobie temperatury ale czuje ze jest troszke wyzsza niz zawsze. Zawsze odczuwalam to jak mialam okres dostac. A pozatym to sie denerwuje strasznie.

Gość iwona ładniejsze
No to nie tabletki zawiodły tylko ty dałaś plamę bo zapomniałaś wziąć tabletki :o więc nie zwalaj winy na nie :o To już wiadomo jak wyglądają wpadki przy tabletkach... I nie pisz o prawidłowym stosowaniu bo jak widać zapomniałaś o tabletce więc nie do konca stosowałas je prawidłowo :o

Gość Mala.Novynetka.
Nie zwalam winy na tabletki chyba nie do konca zrozumialas mojego tematu. Doskonale wiem ze to moja wina ze zapomnialam tabletek. A temat jest taki a nie inny ze wzgledu na to ze chcialam sie dowiedziec czy sa tu osoby ktore tak jak ja ominely i wpadly badz stosowaly i wpadly.

Gość Mala.Novynetka.
Up