Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hilka

Dostał już z was ktoś zwrot podatku?

Polecane posty

Gość hilka

Jeśli tak to podawajcie date kiedy oddaliście a kiedy dostaliście

a ja dostałam po tygodniu ale wysłałam przez internet! Pracowałam kiedys w US i wiem że pieniadze są wysyłane automatem po otrzymaniu transzy... czasami kase us dostaje raz na tydzien a czasami raz na miesiac... wiec trzeba czekac...najpierw ida te na konto później te np do domu!

Gość katarynka21
skladalam 13 lutego i po równo 2 tygodniach miałam pieniadze

Gość podatku brak!
złozylam 28lutego i do tej pory brak kasy na koncie :(

Gość kwiatenca
Pracuje w Urzędzie skarbowym im szybciej ktoś złozy tym istnieje prawdopodobieństwo , że szybciej otrzyma pieniążki gdyż dokumenty spływające do Urzędu na bieżąco są wprowadzane równiez na bieżąco i Urząd wysyła pieniążki zaraz po zaksiegowaniu ich na karcie kontowej Podatnika.Poza tym Urząd rozliczany jest co jakis czas pobieranymi miernikami szybkości ,efektywnosci działania,nadpłat itp.Przez internet PIt-y zwracane są właściwie w przeciągu tygodnia( maksymalnie) u mnie w Urzędzie ponieważ PIT przez internet przejdzie jedynie poprawny więc zatwierdza go system i nie potrzebna jest dopdatkowa weryfikacja przez pracownika co rozciaga sie w czasie.

Jeszcze nie, a wysyłane trzy tyg. temu. No chyba poczta aż tak wolno to nie działa ...;/

Gość maturks4
Wysłane internetem 28 lutego Księgowane na koncie 23 marca

Gość kwiatenca
TERMIN USTAWOWY DO ZWROTU NADPŁATY JEST 3 MIESIĄCE I W TYM OKRESIE URZĄD MA OBOWIĄZEK ZWRÓCIC PODATNIKOWI KASE.I PROSZĘ WAS NIE POWOŁUJCIE SIE NA SĄSIADA I SĄSIADKĘ ALBO INNYCH LUDZI ŻE JUZ DOSTALI WY NIE BO KAŻDE ZEZNANIE JEST INDYWIDUALNE:):):):)

Gość dostałam już
Kasę miałam już w weekend na koncie pewnie nie pamiętam z jaką datą została zaksięgowana, ale wydaje mi się, że czwartek-piątek jakoś. A wysłałam 2 tygodnie temu. Tylko nie miałam za dużego zwrotu, bo 400 zł. Natomiast moja mama w tym samym czasie złożyła i nadal czeka, ale ona ma zwrotu 7 tysięcy więc może jak ma się większe sumy to się dłużej czeka.

Gość a ja mam bordowego
tak, w zeszłym tygodniu - 1600