Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bywalec1 uni

Molestowany ginekolog??? NIEWIARYGODNE!!!! A jednak....

Polecane posty

Witam! 🖐️ Do załozenia tego wątku zainspirowała mnie opowieść pewnej forumowiczki. Uczęszczała regularnie do ginekologa - faceta w średnim wieku. Ponieważ przy każdej wizycie badał jej też piersi przyzwyczaił ją by do badania rozbierała się od razu od góry i od dołu. Z początku trochę to ją peszyło ale ponieważ lekarz ogólnie był OK uznała to za normę. Gdy kiedyś przyszło jej skorzystać z usług innego, starszego wiekiem ginekologa, gdy ten po rozmowie poprosil o przygotowanie się do badania zrobiła tak jak zwykle: za parawanem rozebrala się całkiem i nagusieńka usadowila się na fotelu. Widząc to lekarz wykrzyknął z oburzeniem: - Proszę Pani! Prosilem o przygotowanie się do badania a nie o striptiz!! 😠 :D :D Można powiedzieć - zabawne nieporozumienie i tyle. :) Jednak mnie, wnikliwego badacza natury ludzkiej zastanowiło jedno: osobiście nie znam faceta - czy to starego czy młodego - ktory by protestował gdy mloda kobieta rozbiera się przy nim do naga. Skąd więc to oburzenie lekarza??? Gdy zaczałem badać tę sprawę jedynym logicznym wytlumaczeniem było to że lekarz ten zapewnie w swojej praktyce niejednokrotnie miał do czynienia z pacjentkami, ktore wykorzystując intymny charakter badania probowały nadać jej podtekst erotyczny choćby poprzez obnażanei się bardziej niż jest to konieczne. A poneiważ sam traktował to co robi jako zwykła lekarską pracę - po prostu go to wqyrviało! Jednym słowem czuł się w takich sytuacjach MOLESTOWANY przez niektóre pacjentki! ciąg dalszy nastąpi :)