Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja123

Pracował Ktoś w UPC lub ING?

Polecane posty

Gość takasobieja123

Hej wiem, że ten temat powinnam dać gdzieś indziej, ale bardzo zależy mi na czasie w odpowiedzi, a przypuszczam, że więcej ludzi tu wchodzi. Zastanawiam się nad zmiana pracy, decyzję muszę podjąć w miarę szybko, ponieważ teoretycznie już się zwolniłam, i zastanawiam się czy było to dobre rozwiązanie. Jeśli będę to chciała odkręcić to muszę najpóźniej zrobić to jutro. A już mówię czemu chce się zwolnić, ponieważ myślałam o pracy na stanowisku telefonicznego doradcy klienta ING ewentualnie w UPC. Znacznie bardziej zależy mi na ING, ale UPC też mogłoby być Dlatego tez mam pare pytań do os które tam pracują/pracowały. Czy ciężko się tam dostać? Ile czasu mija od wysłania CV do zatrudnienia? Jak wygląda proces rekrutacji? itp Oraz warunki pracy? Zarobki? Czy polecacie pracę tam? Dodam, że na chwilę obecna również pracuje "na słuchawkach" jednak chciałabym coś lepiej płatnego. Dlatego uważam, że w ING czy tez UPC więcej zarobie. Aha jeszcze takie pytanie, jak często są nabory? Z góry dzięki :)

Gość Chrystman
Lubisz wciskać ludziom kity ?

Gość takasobieja123
Nie wciskam ludziom kitów tylko przedłużam umowy, przynajmniej teraz tak robię.w UPC wiem, że jest podobnie. A w ING to obsługa klienta, klienci dzownią do mnie, czasem ja do nich z propozycja ubezpieczenia czy czegos innego, ale uważam że nadaję się do tej pracy, ponieważ jak dotąd udawało mi się bez problemu zawsze wyrobić miesięczny cel.

Gość faaadddddddddddddas
ja mialam kiedys rozmowe do ING jako jakis doradca klienta czy cos (nie pameitam nazwy stanowiska) ale dzien rpzed sie naczytalam na cyzm polega praca i opinie i nie poszlam :classic_cool: generalnei to bylo wciskanie ludziom kitu... napisali do mnie szybko po wyslaniu CV, moze z tydzien, a tak jak mowie rekrutacji sie nie podjelam.

Gość gość
Osoby korzystające lub te które korzystały z usługi UPC zachęcam do pozostawienia swojej opinii również na http://opinie.info.pl/opinie/upc-polska/404 a może akurat komuś pomoże ona w podjęciu decyzji :)