Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

zapomniałam wczoraj w pracy coś zapakować i zaadresować..

Polecane posty

i dostałam dziś zjebkę..mała, ale czuję się źle, bo w sumie nie mam dużo pracy a jakoś zapomniałam:/ ehh jestem na 3 miesiące na okresie próbnym, do tej pory bylo ok

Gość faaadddddddddddddas
nie przejmuj sie,kazdemu sie zdaza blad:)

Gość mam propozycję, u mnie zadział
zdarza się każdemu, proponuję też nie zostać przyłapaną na kafe.......

Gość krajst666
Z doświadczenia powiem Ci, co możesz zrobić żeby samej poczuć się lepiej ale też żebyś nie wyszła na olewaczkę: Pod koniec dnia pracy idź do szefa, powiedz, że cały dzień myślałaś o swoim potknięciu i bardzo Cię mierzi to, że go zawiodłaś. Jeszcze raz przeproś i zapewnij, że zrobisz wszystko, żeby to się więcej nie powtórzyło. Naprawdę, taki prosty gest może oczyścić atmosferę. Z Ciebie zleci ogromny ciężar, a pracodawca pomyśli, że jesteś odpowiedzialna, a to był zwykły wypadek przy pracy. Głowa do góry :)

on jest młody, mówi do mnie" pani x co się stało? przeciez ma Pani tak mało pracy..?" a ja na to'wiem, chciałam przeprosić za to, i ze nie zrobiłam tego umuślnie, ze przepraszam itp. chyba więcj nie będe tego poruszac

Gość weronika rottati
a gdzie pracujesz?

taka firma co sprzedaje części, to w sumei był nasz bvrak i miało być wysłane za darmo, nie jest t jednak skep ani sprawa jakaś meeeega ważna, musisleiśmy dosłać częsc której brakowało wxzesniej