Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilimangaro

Depilacja laserowa

Polecane posty

Gość kilimangaro

Czy ktoraś z was poddała sie zabiegowi depilacji laserowej bikini?? Czy bardzo bolało, ja ostatnio byłam na zrobieniu pach i powiem wam ,ze niespodziewałam sie ze to bedzie taki bol. Czy laserem mozna sobie wydepilowac rownież całą małą żeby mieć "tam " zawsze gładko (wzgorek łonowy, okolice warg) ??

Gość n00000
Ja mialam ,od dwoch lat nic nie odrasta, robilam najpierw IPL ( odroslo po pol roku ,prawie nie bolalo) .. potem LightSheerem ( po tym nic poki co nie odrasta) ale bolalo jak cholera :O w sumie da sie wytrzymac ale jest to bardzo nieprzyjemne

Gość lapidapi
podobno zajebiscie boli.... neiwiem ja bym chyba nieryzykowala kolo cipki uzywac laseru... za delikatne miejsce i za intymne by pokazywac jakiej babie z laserem

Gość czo?????
taka baba nie jedno widziała, depilowala dupy, cipy, meskie krocza. Sama tez ma cipe przeciez.

Gość gotinka
ja miałam depilację nóg aparatem emax i już mnie bolało bo mam dość niski próg bólu i nie mogę sobie wyobrazić depilacji bikini... podziwiam

Gość gniewna trzurzliwa
fajnie by bylo miec gladka cipke ale własnie ten bol... ale ciekawe czy to nie ma jakis przeciwskazan... jak tak napromieniuja jajniki czy wargi hmmm jestem ciemna w tym... pomazyc mozna , narazie zaczne zbierac kase bo taki zbaieg kosztuje sporo... i napewno na 1 razie sie nie konczy... napiszcie ktora z was miala robiona cipke laserem jak bylo, ile kosztowalo i czy faktycznie jest gladko;)