Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irysera

jak zmniejszyć masę mięśniową?

Polecane posty

Gość irysera

Po urodzeniu dziecka troszkę się zagubiłam. Szkoda mi było kaszek i dojadałam za dziecko.Wiadomo mleko i ryz budują masę ciała. Do tego Dziecko często nosiłam na rekach i ogólnie prowadziłam aktywny tryb życia. Teraz obudziłam się ze moje ciało jest bardzo rozbudowane. Szczególnie uda i ramiona. Uda od częstego chodzenia a ramiona od noszenia Syna na rękach. Nie wiem teraz jak to zrzucić. Nie jest to tłuszcz . Mam też więcej siły czyli tkanka tłuszczowa nie wchodzi w grę(chodź troszkę też jest). Jak napnę mięśnie pleców to je widać widać nie mówiąc o mięśniach ramion i nóg.

Gość irysera
wstyd mi sie przyznać ale jestem tak zbudowana ze mogła bym na bramce stać w jakimś klubie. Brat poleca mi iść na Krav-Maga.

Gość prawik91.....,,,,,
chyba cie pojebało że ramiona ci urosły od noszenia dzieciaka

Gość irysera
prawik91.....,,,,, syn teraz wazy 17 kg . Do przedszkola mamy ponad 2 km. Nosze go na rekach bo nie zawsze ma ochotę chodzić.(Tak już 2 rok) Wiem sama sobie jestem winna. Bicepsy mi sie takie zrobiły ze szok! Mam koleżankę która jest gruba i jej wymiary w udach, rekach są większe ale jest lżejsza niż ja. Moje ciało jest symetryczne i jędrne ale mi przeszkadza mi to że nie mogę bluzki normalnej kupić. Rękawy a zawsze za wąskie.A w workach nie chce chodzić.

Gość irysera
Max Zander vel Klaun oj budzę respekt. Ostatnio siłowałam sie z bratem na rękę. Na prawą nie dałam rady ale na lewą rękę go położyłam...Właśnie Syna jak nosze to na lewej ręce.

Wlokna miesniowe sa wypelnione glikenem a ten powstaje pod wplywem weglowodanow. Pocwicz fizycznie codziennie ok 1 godz, unikaj weglowodanow, duzo jedz warzyw i owocow a przede wszytskim duzp ruchu ,Spalaj poprze ruch !

Gość irysera
Bardzo lubię szybki marsz i po mieście poruszam sie na piechotę.. Znajomi śmieją sie ze próbuje Korzeniowskiego dogonić...:) Ale chyba skorzystam z jakiejś siłowni. mariner3 czy to sie nazywa spalanie mięśni? przeglądając neta to mi sie rzuca cały czas w oczy....tylko nie wiem czy dam rade nie dostarczając węglowodanów bo jakąś energie muszę mieć by wprowadzić w ruch tą masę mięśniową.