Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi strasznie zle

mam już dość

Polecane posty

Jest mi tak strasznie zle....................wszystko mi się wali w pracy, w domu,gdyby nie to ze mam córkę dawno już bym się nałykała prochów, a może jej będzie lepiej bez takiej beznadziejnej mamy

Gość Winna...._
Znam to uczucie..

Gość @www.peel
łykaj prochy a córka do domu dziecka

jeszcze niedawno miałam cały świat zawojować tyle marzeń tyle pragnień i .... chyba jakieś fatum... miałam wszystsko teraz nie mam nic, przepraszam mam jeden skarb -córke ale boje się ze zmarnuje jej życie

nie wygłupiaj się - to nie jest wyjście - co ci cię wali ??? ja wiem, że ludzka natura zazwyczaj powoduje że nasze porażki są dla nas największe i nie do pokonania - przeżycia ale tak nie jest - zapewniam cię :):)

Córka ma wspaniała babcie, ciocie wiem ze one lepiej się nią zajmą

córka ma swoją drogę do przejścia a ty swoją - czemu twierdzisz, że zmarnujesz jej życie ?

Gość weird
Ja mam to samo. Mialam wszystko a teraz nie mam nic, jak Ty tylko corke.

Miałam dom straciłam go.... długa historia, musiałam przenieść się do rodziców, Ojciec małej ma Nas w nosie,tak bardzo chciał dziecka ale go to przerosło, zostawiła nas-nie płaci alimentow zerwał kontakt. Mam swoja firme , mała wpadka i prosze 10tys długu....

no lekko nie masz - ale to tylko małe góreczki :) które może po prostu trochę się spiętrzyły - nie chce mi się pisać frazesów typu - będzie dobrze i weź się w garść - ale tak właśnie myślę - dla mnie samo myślenie o samobujstwie jest skrajnym egoizmem - czy jesteś egoistką???

DLA CÓRKI,RODZINY ZROBIE WSZYSTKO I DLATEGO MYŚLE ZE BEZE MNIE BĘDZIE IM LEPIEJ...

masz ręce ?? masz nogi ?? jesteś zdrowa??? z córką wszystko w porządku ?? jeśli tak - to wszystko inne nie ma znaczenia - nic cię nie ogranicza - możesz zrobić wszystko czego chesz - wiem że gadam jak nawiedzona ale miałam w życiu kilka dużych górek i powiem ci że pokonanie, każdej z nich spowodowało że jestem jeszcze silniejsza niż byłam - daj sobie czas i już :)

to rób wszystko - podaj szmaciarza o alimenty - przepraszam za sformuowanie - pospłacaj długi i bądź szczęśliwa - to jest najważniejsze co możesz zrobić dla swojego dziecka :)

samobójstwo to tchurzostwo - ucieczka od problemów a nie ich rozwiązanie - córka będzie musiała z tym żyć i dopiero jej spieprzysz życie - idź do psychologa jeśli sobie nie radzisz - a w tej sytuacji masz prawo sobie nie radzić :)

Gość wszystko cop nas spotyka
jest wszystkim nie ma czegos takiego jak nic ludzie dorosli sa dziwni, jak cos im sie nie uda, to popadaja w depresje a widzieliscie dziecko ktore po nieudanej probie zrobienia czegos zalamuje sie i dostaje depresji? nie probuje raz jeszcze i jeszcze raz ogarnij sie

Gość wszystko cop nas spotyka
a gdy nam cos nie wychodzi to dlatego bysmy nastepnym razem byli bardziej gotowi, lepsi niz poprzednio

Sylvia2011 dzięki, wiesz własnie dałam ogłoszenie o dodatkowa prace... zaczne od tego...

trzymajcie kciuki .... by mi się udało.... by w moim życiu zagościło sońce

Ja pierniczę, nigdy nie przypuszczałam ze jest tak trudno o prace na ponad setkę wysłanych CV dostałam 2 odpowiedzi (beznadziejne) np. pomoc w przedszkolu 5 godzin dziennie za 5 zł brutto