Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polakita

wyrzucili mnie z pracy :((

Polecane posty

to było w piątek, nadal nie mogę dojść do siebie... to się zdarzyło nagle, choć oni to planowali wcześniej. Była to dla mnie nowa praca (3 miesiące) rzeczywiście popełniłam jakieś błędy, ale je naprawiałam, być może pracowałam za wolno... po prostu nie przypadłam do gustu szefowej, ona jest taką perfekcjonistką, nie motywowała mnie, nie usłyszałam od niej że coś dobrze zrobiłam tylko co źle... To była praca w biurze, dość odpowiedzialna. BYć może ja coś spiep**łam i jest w tym trochę mojej winy, czuję się jednak jak śmieć, jakby mnie ktoś wrzucił do kibla i spuścił wodę, i do widzenia.... :(

Gość klaklaka
Przykro mi...:( przytulam🌻

Gość uniesiona glowa...
przykro mi, :( gdzie pracowalas? w jakiej branzy? :(

bylam asystentką w dziale sprzedaży, robiłam różne zestawienia. a wcześniej byłam asystentką zarządu, taka bardziej administracyjna praca. To nowe zajęcie mi się podobało... ale nie traktowałam tej pracy jako jakiegoś daru od niebios, po prostu praca to praca... a ta szefowa pracowała do 19, do 20.

Gość mamdośćmamdośćmamdośćmamdośćma
A szukasz już czegoś nowego? Duże miasto w ogóle?

Warszawa. Wiem, nie mam co narzekać, pracy trzeba poszukać, nie jestem w beznadziejnej sytuacji, mam też coś odłożone. Po prostu jest mi z tym ciężko...