Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość royalsociety

ciaza z placa- mit czy prawda??

Polecane posty

Gość royalsociety

hej czy jesli duza ilosc spermy przeniesie sie palcem do pochwy to mozna zajsc w ciaze?? czytalam wlasnie gdzies o tym na jakims forum i tak sie zastanawiam, zalozmy ze byly sprzyjajce warunki czyli dni płodne

Gość kaska300
malo prawdopodobne jak dla mnie .. Chociaz cuda podobno sie zdarzaja ..

Gość pabloo
Aby zajść w ciążę wystarczy jeden plemnik - ten, który dotrze do komórki jajowej. Jednakże plemniki zanim dotrą do celu, pokonują długą drogę (która trwa nawet do 72 godzin) przez damskie narządy płciowe. Przez ten czas wiele plemników ginie, dlatego są małe szanse, aby kobieta zaszła w ciążę, kiedy do pochwy dostanie się jeden plemnik. Podczas wytrysku do pochwy trafia kilka milionów plemników, a i to czasami nie wystarcza, aby doszło do zapłodnienia.

Gość royalsociety
no tez mi sie tak wydaje, ale kto tam wie... ktos ma moze jeszcze jakies zdanie na ten temat ?? nie mowie tu o tym ze np 10 min po wytrysku dotknal facet palcami spermy potem wytarl i wsadzil palce do pochwy, tylko np od razu doszedl na pochwe i od razu palcami wprowadzil sperme ...no wiem hehe kto tak robi ... ale roznie bywa, ale chodzilo mi o przyklad ze ta sperma jest "swieża"

Gość royalsociety
a to ze jest to zrobione palcem a nie penisem ma znaczenie ze np palec nie wejdzie tak gleboko jak penis ... ?

Gość pabloo
Wdzę że jeszcze nie zrozumiałaś

Gość royalsociety
ciezko mi to zalapac -fakt ;)

Też jestem ciekawa. Czy jeśli chłopak ma coś na palcu a to się dostanie do pochwy to co dalej? Albo jeśli po prostu będzie na narządach intymnych.

Gość royalsociety
na narządach intymnych to myśle że już ciężej ale wydaje mi sie ze jesli pewna ilość dostanie sie do srodka i akurat w dni płodne to ciaza jest mozliwa, nie znam takiego przypadku ale wydaje sie to byc w sumie możliwe...