Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teleele123

Użytkownicy sieci plus

Polecane posty

Gość Teleele123

Witam. Mam taki mały problem, mianowicie wczoraj doładowałam konto za 50zł , nie mam włączonego pakietu typu darmowe minuty czy coś w tym stylu. Jednak kiedy wykonuje połączenia nie pobiera mi kasy z konta. Słyszałam że czasem tak jest i potem się okazuje że jednak kasę pobrało. Dodam jeszcze że jakieś dwa tyg temu włączyłam promocję że dostaje gratis tyle za ile zasiliłam konto. Lecz nie ma na koncie podwójnej ilości kasy, ani nie przyszedł mi żaden sms który by mnie o tym powiadomił. Wiecie moze czemu tak jest?

Gość Teleele123
Simplusa

No to możliwe że to może się łączyć z tym że ,,wykupiłaś" ten pakiet 2 tyg. temu a doładowałaś dopiero teraz...Ja nie wykupywałam tego pakietu ale mój facet tak i wszystko działało. A z tym że nie pobiera Ci kasy rzeczywiście tak jest tylko później nie zdziw się jak zobaczysz puste konto:) Nie wiem czasami mają takie zawiasy,ale pobiera normalnie.

Gość Teleele123
Właśnie sama już nie wiem bo czytałam że ta promocja niby działa do 24h przed samym doładowaniem , a jeśli działa inaczej to powinno coś przyjść że jest bonus jakiś czy coś

Na pewno by Ci przysłali,teraz to i tak dup** bo już doładowałaś?? a promocja trwa do bodajże 12 kwietnia..