Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga173

utrzymuje się temperatura w pochwie powyżej 37

Polecane posty

Gość aga173

utrzymuje się temperatura w pochwie powyżej 37 prawie 3 tygodnie czy ktoś tak miał i co to oznaczało pomocy!!!a od 2 miesięcy jestem po porodzie i od ponad miesiąca współżyje z mężem

Gość r wjkf,cv;
Masturbujesz się termometrem? Jak tak, to pamiętaj, żeby nie rtęciowym, bo jak pęknie to koniec!

po pierwsze, karmisz dalej piersia? po drugie, mierzysz temperature tak jak powinnas czy tak zeby bylo? no i jaka byla przed tymi 3ma tygodniami? w pierwszych miesiacach po porodzie trudno rozpoznac dni plodne i czas okoloowulacyjny, wiec nie wiem, mozliwe ze znowu jestes w ciazy - to sie zdaza

Gość aga173
nie karmie piersią bo moja córeczka urodziła się martwa miałam pokarm przez jakieś2 tygodnie tylko brałam tabletki na zaczymanie pokarmu... ja też nie wiem czy to normalne ta temperatura dlatego szukam pomocy... czy ktoś już tak miał ;(

Gość aga173
czy da się w tym udusić pstrąga w warzywach?

jej bardzo mi przykro :( wiesz, trudno cokolwiek doradzic to jaknajbardziej moze byc ciaza, powinnas zrobic test ale nie sikany tylko odrazu na bete

Gość aga173
ja też sama nie wiem co o tym myślec tak bardzo bym chciała żeby t była ciąża ;( a może chora na coś jestem i dlatego tak się dzieje;(