Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka.wawa

Chlopak za granicą i problem z sexem:-(

Polecane posty

Gość mariolka.wawa

hey panny doradzcie mam taki problem jestem z facetem 2 lata od roku siedzi zagranicą w tym ze co 3 miechy odwiedza mnie teraz to juz co 4 i bardzo go kocham ale cholernie brakune mi sexu jak go nie ma zabawiam sie wibratorami paluszkami nawet dla niego na skypee ale mi to malo potrzebuje kutasa który mocno mnie spenetruje ehh niechce go zdradzic ale pokusa jest coraz silniejsza mam sąsiada wie o moim problemie nie narzuca sie ale wie że złamie sie niebawem myśle by przespać sie z nim bo jest atrakcyjny ale wyjde na dziwke moj ukochany jak wróci z uk to nie potrafi zaspokoic mnie w 100 procentach taki zwykly seks a ja potrzebuje kutassaa który mocno będzie mnie pchał ehhh dzis jescze przed okresem i ochota wielka

Gość gfgf
Gdybys nie miala chlopaka to uprawianie seksu na lewo i prawo byłoby tolerowane, ale masz i w ten sposob to jest zdrada .

Gość mariolka.wawa
wiem dziś wieczór wielki wibrator niewidzialam ze to bedzie taki problem ale niestety pragnienie wzielo góre i jestem spragniona sexu sąsiad jeszcze mnie zaprasza na kafe powstrzymuje sie ale za jakis miesiąc będe sie z nin pieprzyć ehh