Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiiibezrobotnaNIESTETy

a oto mój kolejny wątek...

Polecane posty

może tutaj pójdzie mi lepiej? Kolejny wątek, w którym PORAZ KOLEJNY!!! domagam się swojej kasy bym mogla żyć OD NOWA? no trudno wiecie to tak nazwać ale sie wynieść i patrzeć swojego. Wreszcie sie wynieść z tej wsi. ZNOWU!!! Chociazby i do gulika - do kolejnego gulika, ale BYLE NIE TU. Byle nie tu gdzie jestem - to odpada, to więzienie , nie chcę tu być. To moje Waterloo jeśli kiedykolwiek byłam Napoleonem Bonaparte. I tyle :( Wkurza mnie ta wiocha, którą mną pomiotła CHOĆ ZA CO? Oni nawet tu nie wiedzą kto to był Piłsudski. Ani Piłsudski ani Korfanty wiecie, ale CAŁE ŻYCIE CI SPIERDOLĄ jak ta Agnieszka Śmieszka i tyle. Coś tam pisze o świni, na której biskup wjechał wiecie ALE GDZIE? też wam nie powie i z tego wynika jedynie, ze NALEŻY ŚWINIĆ i tyle. Ale czy z tego to wynika? I tyle. I się wszędzie wiecie wpierdala z tą swoją DUPĄ JAK WIERTEL albo jak wieża Eifla i tyle mam z całości. Miałam się z nią w ogole nie zadawać. Tylko wiecie jedźcie se na ten zasmolony amazon - oczywiście wiedziałam gdzie jadę jak przypuszczacie. I siedziałam sobie wygodnie w autobusie słuchając najnowszych hitów w swoim telefonie komórkowym i kiwając się wiecie tak - do przodu do tyłu - tak się wahadełko ogrywa. I tyle. No kiedy ja dostanę tę rentę po matce? ja już nie mogę wiecie - tyle wam napiszę. Idę teraz prac , pózniej muszę pisać - nic mi sie nie chce. Pisać mogę, ale coś z sensem, a nie takie coś. Po takiej opini w szkole i tak mi za to nikt nie zapłaci to po co to pisać. A poza tym nie chcę - za tę opinię. Czy słuszna? Wy sie swojej historii nauczcie w tej Polsce. I tyle :( I wiecie powiem wam - oberwałam za wszystko ale w zasadzie taka uwaga - czym sie łudzi ktoś kto widzi jaka jest druga osoba. Te sprzątaczki w tych Katowicach? Czym one się łudzą? Jeśli sie nie łudzą to IQ mają jeden do góry, a jeśli się łudzą? i tyle :( Takie coś to jest wiecie , a w sumie czym? I tyle :(

Wiecie napisze wam to jeszcze - ALE MI MACIE DUŻO DO NAPISANIA - wszyscy. Naprawdę. Ja tu pisałam i PISZĘ NADAL wyłacznie po to żeby dostać rentę matki i NA PRZYKŁAD nigdy więcej tu nie napisac niczego. TYLKO TYLE. Jedyny powód wiecie. W tym Piłsudskim te dzieci miały kartony w pokojach i tak sobie mieszkanie zaklepywały Piłsudskim. I tyle. I je numerowały - różne numery miały, tak systemy liczbowe i grały. I wiecie tak mnie otoczyły figurami , ja jeszcze wyrwane, ale co - z tego wynikało, ze napadną mnie z KEVINEM? Bo sie na dzieciach nie znam, a dostałam tytuł nauczyciela roku. No wiecie... tyle ile. Po prostu papierek. Ale z tego wynikało, ze za chwilę zaczną sie PIELGRZYMKI? Przestańcie i tyle :(

Gość AGNIESZKA SMIESZKA!!!!!!!!!!!
Gdzie są moje pieniądze?

Gość AGNIESZKA SMIESZKA!!!!!!!!!!!
Gdzie jest kuurwa moje 300 baniek? 😠

Gość wiem, że taki projekt
ale cóż można Ci napisać Basiu, jak ciągle wracasz do Śmieszki, Piłsudskiego i Korfantego. Jak pisałaś o obrazie, Zapolya'i było ciekawiej po prostu. Nic więcej, nic mniej nie mam do dodania.

Ty Smieszka miałaś skasować za to dziecko. Ty se miałas zrobić BRZUCH DO WYNAJĘCIA. Ty taka jesteś. A ja taka nie jestem. Ja tego niestety nie rozumiem. Choć można to zrozumieć - brzuch do wynajęcia, nie? i tyle. No ale to dziecko sie oddaje i kasuje, a ty co to zrobiłaś? Nie mam prawa oceniać - no z patologii jakby była. Córka sprzątaczki. CÓRKA DYREKTORA BANKU - ten facet powinien być NIŻEJ, robić interesy. Głupie państwo - poszedł do banku bo by do głowy dostał. Nie dziwię. Gdyby nie matka to tylko powieszenie samobójcze mi zostało za Dzień Św. Patryka w Polsce chociaż... też mi się nie dadzą. A dyrektor? Cala ulica poszla. A wilki? No to te wilki to ja miałam książki PONIATOWSKIEGO. A Piłsudskiego? To bym uważała i np. BYLE NIE SZKOŁA PIŁSUDSKIEGO - od razu. Czy gdzie indziej byłoby lepiej? Bo wiecie ten Piłsudski to jest CAŁE PAŃSTWO, a ja lecialam w szkole ZA WYSOKO. Ja i reszta. Ta Bogusia była zniszczona córką Merkel. Ona składala papiery na KUL i co? NIe dostała się? Nic tylko wzięła papiery i poszła do Katowic, a następnie chciała się przenieść czy cos? Czemu wzięła papiery nie wiem. Kasę obliczyła? Trudno powiedzieć. I dostała INNE ZDJĘCIE w papierach - jakaś laska - co to za laska? Taka historia chyba to jest wiecie i tyle. No wiecie... Bogusia rozwaliła rektora i tyle. Miała wykłady w USA? i tyle :( Miała szanse na to?

lepsze to niż "Wycinka świerka pospolitego" lub "utrzymuje się temperatura w pochwie powyżej 37", ale powtarzasz zdania, niestety.

Zapolya czy Zpolya i tyle. Ciągle wracam DO POCZĄTKU. Do Adama i Ewy. Tu mi to niepotrzebne, gdzie indziej? Mieli mnie choć skrytykować za 1 przykazanie jak im figur na mnie było szkoda. Choć wiecie no to tak kwadrat - jakiś dół pode mną. Bo co to tak poszlam do tego Piłsudskiego. Najbardziej z ogranych figur przez brygidki NIE WIEDZIALAM TEGO. Bo wiecie droga - co to jest droga - chyba lepiej dalej i tyle. Zupełnie bezmyślnie tam poszlam - JAK PÓŁMÓZG, a za kogo sie uważam? No właśnie - ale ja miałam ograne figury i mnie wciągnęło. Właśnie nazwisko. PIŁSUDSKI. Brygidki. I pass niemiecki - choć ze znaczeniem bez - to by mnie ograno, ale rodowody na szkołe miałam, a to z passu ze znaczeniem sie dowiem. Ale dalej też miałam. I tyle. No wiecie takie rzeczy :(

Nie powtarzam. Brygidki powiedzą TYLKO TRÓJKAT - powinien być kwadrat NA PISŁUDSKIEGO. No wiecie one mi zrobiły TRÓJKĄT NA BITWE WARSZAWSKĄ. No wiecie co... LITOŚCi. NA PAŃSTWO. Kapujecie? Wiecie jak z tego Piłsudskiego ja się WKOPAŁAM W TEN DOKTORAT? Po 2 latach ja miałam w sumie zmieniony temat - inne nazwisko zmieniony temat i tyle. Ten rektor by mnie wyrzucił jakby to wiedział wszystko, Bogusię też by wyrzucił na KUL na zaoczne - niech se jeździ. Taki byl. On nie rozumiał co sie stało. A ona 2 egzaminy, 2 uczelnie. Obydwie obskoczyła i powiem wam - tu taniej czyli nic tylko kasa. Akademik dostała. Taka historia to była i tyle. A papiery dostała - i wszystko pasowało temu rektorowi ale JAKIE? Pogięte, brudne, inne zdjęcie. Ale dokumenty jej. Takie żeby nie przyłaziła. Bo myśleli że po roku doktoratu sobie pójdzie. W końcu MĄŻ zarabiał i tyle. Czemu nie?

Ciekawe wiecie gdzie ta Bogusia chodziła do szkoly. Do Leśmiana - do podstawówki i liceum i tak miała iść na KUL bo sobie stoją o niego i tyle. No i się obrazili tak zrozumiała, ale takie papiery. To sie mialy zgubić i powrót. No i by ją mogli przerzucić i spadaj. PO ROKU DZIENNYCH. Albo od razu na zaoczne bo Lesmian to KUL. A tu NIE PASOWAŁO. Pasowało jej dziennie ja dać. Takie dziwne. ALE CZEMU? i tyle. No i ta ograne. Miala rzucić te papiery w twarz - co za fleje tam siedzą. Choć w sumie? O co im chodzi - cała teczka wysmarowana, inne zdjęcie.A kasa? Bez rodziców? i tak dalej. I wiecie wygląd - jedna firma kosmetyczna, ale w najlepszym znaczeniu i tyle :(

Ciekawe wiecie czy ona nie byla Z MIKOŁOWA. Gdzieś tak blisko i takie coś??? Dziwne, nie? I że miała pisać o Wojaczku. O Wojaczku? Nie leżał jej, nic. I tyle. Wojaczek Mikołaj -może ten jej MĄŻ się tak nazywał? Albo ze pisał to se go nazwała Wojaczek i tak jakoś miała tego chłopaka na tych studiach i wiecie on z tego Wojaczka poszedł do pracy fizycznej i co on zrobił? W końcu 5 lat studiów i wiecie on miał isć do gazety - dobry dziennikarz, polonista. W SUMIE taki był, stał o życie. I co on zrobił i po co? Ta na dziennych doktorat - a ten pracownik fizyczny. Nie wiem. Taka historia i wszyscy sie powiesli wiecie. Tym Wojaczkiem. A ta Bogusia to był akt no nie wiem... to nawet nie wandalizm - Popiełuszko pomnik to powiedzmy minu 50 albo minus 500 a ona? Minus 100 jej koniec. I wszyscy zniknęli :( Tyle :(

W ten pomnik Popiełuszki chyba??? piorun trzasnął nie? I przełamał. BO on NAWET MINUS 500 mógł mieć i wiecie ZAGROŻENIE DLA PAŃSTWA POLSKIEGO i tyle. Ale pomnik się rozwalił. Przez? Warszawską syrenkę. Jedyny powód. Nic idę na razie. Pozdrawiam. Cdn...

Gość Owieczko droga
a powiedz czy masz jakies zdanie w sprawie Katarzyny Wasniewskiej i Madzi??????? myslisz ze ona zabila to dziecko ???

ależ ktoś Cię tu nie lubi. Przynajmniej nie jesteś obojętna. Na plus, albo minus.