Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrawoMAMA

Syn nas nakrył na seksie

Polecane posty

Gość BrawoMAMA

Ma 3 latka, kazaliśmy mu wyjść, co teraz? Jak mu wszystko wytłumaczyć..

Gość Chrystman
a ile miał radochy

Gość @*#$
hehe, a moja córa w wieku 3 lat do taty w porze porannej "Tato co ty masz w majtkach" a tatuś wzwód jak sie patrzy "klocki myszko" i w te pędy do ubikacji

Gość czy twój mąż @*#$
jest pedofilem ? uwazaj na corke :P

Gość no pieknia ta mlodziez teraz
normalnie, o ile w ogóle bedzie pytał:P powiedzcie mu po prostu ze mamusia z tata sie bardzo przytulali i juz łatwiej takiemu małemu niz nastolatkowi:P

Gość babka z klasa
nas nakryla 6-o latka na blacie kuchennym :-0 dosc ostra jazda ogolnie. Myslalam, ze zawalu dostane serca na miejscu :-0 poszlam potem do niej i wytlumaczylam, ze to sa zabawy doroslych i tak sie przytulaja itd i ze jak ona bedzie dorosla to tez tak bedzie robila :-0 od tamtej pory nie ma tematu ani traumy zadnej CHYBA nie ma :)

Gość BrawoMAMA
No z tym przytulaniem to chyba nie wyjdzie ;)

Gość M jak Magda ;)
nie rób z dziecka wariata ze sie tak mocno przytulaliscie itp , powiedz prawde po ludzku - zawsze jest szansa ze sie znudzi twoim opowiadaniem i nie bedzie chcial sluchac dalej :) przestancie oklamywac swoje dzieci , seks to seks a nie jakas zbrodnia;-)

Gość aliik
To niezle Was wzięło ,jak miałaś go w sobie na blacie kuchennym -(

Gość BrawoMAMA
gdyby nasz synek byl starszy no juz by mu stal to bysmy go zaprosili do trojkata

Gość szkoda tylko ze dopiero teraz
wytlumaczcie mu wszystko, ze rodzice sie przytulali bo sie kochaja, lubia sie dotykac, ze dorosli tak robia i to intymne i temu chcieliscie byc sami itd itp

Gość aliik
a swoją drogą masz fajne ciało pani od blatu hmm??

Gość eeeefrraz
no wlasnie, seks to seks a nie jakas zbrodnia, powiedz mu ogolnie ze sie przytulacie i tak robia dorosli i nie rob z tego afery

Gość M jak Magda ;)
matki zazwyczaj robia z tego wielka afere a pozniej sie dziwia ze dziecko mysli ze tatus robi krzywde mamusi . kobiety - szczerosc , tak po prostu :)

Gość fdhsgff
jak mamusia sie drze jak zazynana swinia to co sie dziwic dziecku

Gość lklklkli
Powiedz, ze bylo Ci zimno i tata mnie przykryl.

Gość kkjnnb
Jak mozna bzykac sie gdy dziecko nie śpi?! Ja mam syna nastolatka i nigdy nie nakrył nas na seksie...nawet gdy przez kilka lat ( gdy był mały) mieszkalismy razem z nim w jednym pokoju - w domu teściów.

Gość M jak Magda ;)
no wlasnie dlaczego niektore kobiety sie tak wydzieraja ze wszyscy sasiedzi je slysza? ja rozumiem ze im dobrze ale kurde bez przesady :P Ps.uprawiac seks na blacie kuchennym jak dziecko jest w domu ? eee....

Gość aliik
darcie sie kobiety zniose ,ale pisku juz nie -)

Gość M jak Magda ;)
miałam kiedys taka sąsiadke co sie darła piszczała i bog wie co jeszcze , myslalam ze jakąs mysz zobaczyła czy cos;p

Gość aliik
dobrze ,ze mu nie krzyczała w zimie -:jaagód:

Gość babka z klasa
tak robilismy to na blacie ale byl srodek nocy, corka zwykle sie nie budzi, ja nie wydzieram japy jak podzynana swini, mielismy pecha :-0 szczescie, ze swiatlo bylo zgaszonne zeby nas w oknie nikt nie widzial w bloku naprzeciw hehe :)

Gość aliik
czasami wystarczy światło z lamp ulicznych by dojrzeć to co chce się ukryć ...ktoś miał gratis show tv

Gość głomp
normalka pruderia afere robi potem zboki w społeczeństwie funkcjonują i inne pedały zaprowadz do psychologa! najpierw zbij bo coś zobaczył!!!

o corce pisal ktos inny- czytaj uwaznie :)

Gość Adriano1989
Miałem 11 lat gdy przyłapałem rodziców i do dziś to pamiętam, na samą myśl mam odruch wymiotny. Wieczorem, około 22 siedząc w kuchni usłyszałem śmiech mamy. Przez lustro było widać pokój, a pech chciał że zapalona była lampka. Usiadłem i patrzyłem w lustro. Dorastałem, więc pobudzało mnie to. Ojciec macał matkę po piersiach, po czym usłyszałem "cicho głupku, jeszcze usłyszy". I wtedy zobaczyłem coś, czego widoku żałuje do dziś. Podniosła się kołdra (od pasa w dół byli odsłonięci), ojciec zdjął majtki, zobaczyłem jego sterczącego kutasa. W tamtej chwili wręcz chciało mi się płakać. Po czym nakryli kołdrę, ale na chwilę, by mama zdjęła majtki. Znów ją odsłonili (nie wiem jak można być tak durnym) a ja zobaczyłem jak ojciec wsuwa fiuta mamie między nogi. Widziałem jak ją rżnie. Wtedy, przy tym lustrze pierwszy raz się onanizowałem. Patrząc na pieprzących się starych. Ojciec chyba nie domagał, bo co minutę wyciągał go i odpoczywał macając mamę znów po piersiach, po czym znów go wkładał. Na końcu ich ruchy były bardzo gwałtowne. I nastąpiło najgorsze, widziałem białą maź, i matkę która ze stołu bierze serwetkę i wyciera brzuch z tych "smarków". Wtedy jeszcze nie wiedziałem co to... Zdawałem sobie sprawę z tego czym jest seks mniej więcej, ale nie wiedziałem jeszcze co to sperma, orgazm czy wytrysk. Dziś mam 23 lata i dalej mnie to męczy - trauma na całe młode życie. Dlatego naprawdę, starajcie się aby dzieci nie przyłapywały was na gorącym uczynku, nawet te małe. To dla nich krępujące i nie przyznają się że je to męczy, ale tak będzie :(

Gość volvooo
Adriano hahahahahaha. Zreszta caky topik smieszny :D

Gość gość
Nas nakryła córka ( 14 lat ) na grze wstępnej. Ona była do góry a my w salonie na dole. Całowaliśmy się, mąż mnie dotykał po mojej małej. Nasza córka powiedziała nam ,że to obleśne i że ją to obrzydza...

Gość gość
Mam 15 lat w ubiegla sobote widziałem jak starki się walili na kanapie byłem u kumpla miałem wrocic o22 a jakos zeszlo ze przed 24 wchodzę do domu buty sciaglem żeby było cicho po schodach an pietro do swojego pokoju i slysze oh ah z pokoju starkow uchyliłem drzwi a ammuska na jezdzca istne rodeo jeszcze nigdy w takiej formie niewidzialem tatko zerknol na drzwi i chyba mnie dojzal chciał się wyzwolić z mamuśki a ta szalalapzrymknolem drzwi i poszedłem do pokoju sobie zwalic rano tatuś do mnie z japa o której to się do domu wraca mowie tak wyszlo nie powiesz mamie mama surowa dosatlbym lanie starymowi ze powie a ja mu ok to ja tez powiem jak zes dymal sasiadke z napzreciwka w jej garażu wara mu opadla