Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Polacy są bardzo przystojni

Polecane posty

blond włosy, chociaz ten co mi sie spodobal ciemne..ale wszyscy sa tacy jasni...prawdziwi biali, piękni ludzie ;) pewnie nie wpuszczają muslimstwa na wyspe :)

Gość Dorisdddey
No nie wszystkie Polski są zadbane, ale na pewno bardziej niż Polacy

Gość polucjant z melberna
Uszpokujcze sze dżewczyny. Bo dobende słłuszbowej pauki!

bo Polki sie dwoją i troją by pięknie wygladac dla tych meneli, albo raczej dla niewielkiego odsetka ciekawych typow... a i tak wiekszosc konczy z pierwszym lepszym.. :O :(

moje kolezanki chodzą z jakimis troglodytami albo nudziarzami, niezbyt urodziwymi :O a ja czekam na ksiecia :)

jedyny kszonże w Aussztrali to Karol. Niego czekasz?

oj duże :( zawsze coś mi nie pasuje...jestem jakas nienormalna...moj ex był w sumie idealny... moze zbyt idealny? :( teraz obczajam polskich 'modeli' ...niewiarygodne jaka paszteciarnia :( dużo ładniejszych widuje na codzien, ale oni sie nie pchają na afisz

ksiaze australii? a to nie wiedziałam...myslalam że tam to królowa ale ona jest daleko więc australia rzadzi sie swoimi prawami dolary australijskie są takie kolorowe :) jak papierki o cukierków ;)

Żdałaś??

Zobaczyłem ten temat i jeszcze raz sprawdziłem, czy aby na pewno na Kafeterię wszedłem :P

bo w te dolary to zawijaja cukierki eukaliptusowe :P ja nigdy nie szukalam idealu, akceptuje nawet ogromny grecki nos :D

który nos ? :classic_cool: bo podobno... Lomu - ten temat to jednak pomyłka :D pisałam pod wpływem chwili po wczorajszym udarze słonecznym :O nie wiem czy zdauam w sobote sie dowiem tzn. zdac zdalam ale to jest na pkt które zbieram a moge je potem wymienic na nagrody :classic_cool:

Na żywo? Gdzież Ty jesztesz? CZi to legalne?

łosz Ty!! drugich? Żłosznicza SZekszpirowszka!

w sumie nic takiego. lepiej jak laska stała z dwoma szkotami i mówiła że dmuchała w rure jednego i coś tam coś tam (chodziło o dudy czy jakośtak :classic_cool:)

"Pani Czkawka jak znalezc Max? poprzez lewatywe na raka czy wysadzenie fabryki leków? " Niekoniecznie wystarczy:P.Po 1 musisz znaleźć odpowiedniego:P.Poza tym co wiem potrzebna jest kartoteka:O.Jak będziesz miała solidna to mogę poszukać odpowiednich.A pasuje zwykle poniżej 1 na 10000 dla większości:O.

drugich osiemnascie = 36 to i itak już o 4 lepiej niż 40? :classic_cool: p.s oceniłbys jedno fizis? tym razem nie stary ramol z mjm http://www.google.com/imgres?q=gliniarze+z+melbourne&um=1&hl=pl&rlz=1I7ADSA_pl&biw=1280&bih=603&tbm=isch&tbnid=J4wKbLddjzQUiM:&imgrefurl=http://www.swiatseriali.pl/seriale/gliniarze-z-melbourne-603/zdjecie,iId,234231&docid=L9rweK1eQ90wIM&imgurl=http://i.iplsc.com/rodger-corser-lawson-blake/0000TY74RBAJUMM8-C303.jpg&w=416&h=625&ei=z35zT6rUI6jR4QTHvZTLDw&zoom=1&iact=hc&vpx=531&vpy=108&dur=1169&hovh=275&hovw=183&tx=103&ty=132&sig=103598242641839407142&page=1&tbnh=136&tbnw=97&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:3,s:0