Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Polacy są bardzo przystojni

Polecane posty

Gość Despina
magda no duza część polaków nie dba o siebie ale szczerze to i nie wszyscy grecy sa zadbani:P To samo z resztą tyczy sie kobiet... Mój narzeczony jest przystojny, zadbany i wysoki :)I sie z tego cieszę:)

Gość przystojniak z pipidówy
jak dla mnie idealnie, w końcu zostaje mi większy wybór :classic_cool:

Gość przystojniak z pipidówy
zainteresowanych mną kobiet naturalnie :)

goracy to sa poludniowcy :D np moj grekos albo hiszpanie (ale tez nie wszyscy, tam tez trafiaja sie dziady :P)

napływowych tzn co? moim zdaniem ałtochtoni są najprzystojniejsi :classic_cool: nie jakieś buraki juzek to do mnie? kiedys nie byles taki niemily

Hiszpani mi sie w ogole nie podobają :O że niscy Polacy? ostatnio widziałam własnie samych wysokich :D a że nie mam 160cm tylko nieco wiecej to wzrost ma dla mnie znaczenie :O p.s jednak gliniarze z Melbern są przystojniejsi od wszystkich Polaczków których widziałam w tym tyogdniu :(

Gość manio ciekawsk
Polki są ładne tylko do 10 roku życia, potem już tylko w dół

czkawka co ty sie tak tymi gowniarzami interesujesz? :P co do dziwnych upodoban to niedawno zdalam sobie sprawe z tego, ze moj grekos ma zakola i bardzo mi sie to w nim podoba :classic_cool:

zakola?!!?! :O to faktycznie dziwne... chociaż może i nie...w koncu niby kobiety w facetach pociąga kasa i dojrzałość a facetów w laskach młodość, zdrowie, uroda... p.s lula, dzisiaj wrzuciłam fotke kolesia (gliniarz z melbern) rocznik 73' i mi sie podoba! poprzedni którego pokazywałam 89' ...coraz starsi mi sie podobają :classic_cool:

Gość PolaRaksaIPiesSzarik
Polacy myślą, że mogą wymagać od kobiet tyle, co fajny, zadbany, dobrze zarabiający, kulturalny Niemiec. Oni chcą w łóżku Angelinę, a sami wyglądają nie lepiej niż Ferdek Kiepski...

Gość Dorisdddey
Pamiętam, jak do naszej miejscowości miały przyjechać zgrupowania z różnych krajów- Hiszpanie, Niemcy, Grecy, Rosjanie... myśmy bardzo się ucieszyły na myśl o tych Hiszpanach, bo przecież podobno najprzystojniejsi w Europie. A jak już wszyscy przyjechali to i tak okazało się, że nasi chłopcy byli najlepsi, bo tamci to jakaś totalna porażka... dziady i oblechy same

PolaRaksa masz racje... Polscy faceci mają straszne wymagania, im brzydszy tym większe... sami frustraci... aa Niemcy mmmm ;) Jednak wole Niemca... :)

lulaby sa tylko idealni w Melbern :D a przynajmniej w tym serialu i w tych odcinkach które widziałam :D najbrzydszy koles tam to 4/10 reszta tylko w góre... znowu marzy mi sie Australia ;) :)