Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania studentka

Gdzie aplikować do pracy na poczcie?

Polecane posty

Gość Ania studentka

Gdzie mam aplikować cv jeśli chcę się starać o pracę na poczcie? Drogą elektroniczną do działu rekrutacji czy osobiście? Jeżeli osobiście to gdzie? Zależy mi by pozyskać jakieś doświadczenie, nie oczekuje zbyt wiele=) Jestem studentką i uważam że przez ten czas powinnam podjąć pracę która mnie czegoś nauczy a ta praca chyba spełni moje oczekiwania. Jak myślicie?

Gość mmmmmmmmmmmmj
99 % studentek to prostytutki.

Gość yyyhmyyy
Nie wiem gdzie, ale sporo poczt polikwidowali, więc wątpię aby znalazło sie tam dla Ciebie miejsce. Zły wybór.

Gość Ania...............
Pracowałam na poczcie jako asystent okienka operacyjnego, byłam zadowolona, jednak z powodu kryzysu mi oraz innym paniom nie przedłużyli umów. Jednak na zarobki nie ma co liczyć a jedynie na wiecznie niezadowolonych klientów.

Gość yyyhmyyy
Ja miałam mieć załatwioną tam pracę po znajomości, ale właśnie okazało się że sporo osób pozwalniali, więc niby co ja, niedoświadczona miałabym tam robić? Przecież nie zwolnią kogoś z dużym stażem i nie zatrudnią mnie. Niedługo zresztą mają powstać same punkty pocztowe, tak jak np. w Anglii, takie punkty będa znajdowały się w supermarketach itp. Wystarczy tam zatrudnionych minimum ludzi, duże poczty będa tylko w dużych miastach i też ma być ich niewiele. Niestety - kryzys :/