Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akpa

Dzieci mnie nie lubia tzn jestem zla osoba?

Polecane posty

Gość Akpa

:(

Gość Jaaaaasne,..
Noie chce ci martwic, ale dzieci znaja sie na ludziach. Widocznie ty tez do nich nie palasz sympatia i jest w tobie cos falszywego.

Gość Bzdura to nie jest tak
:D, równiedobrze można by powiedzieć że jak pies ucieka od człowieka czy jak go pogryzie (czego wcześniej u nikogo nie robił) to ta osoba ma w sobie coś złego czy dziwnego. Moja mam jest uwielbiana przez dzieci i co prawda to prawda, jest przedobrym człowiekiem ale miała już dwa wypadki z psami które normalnie uchodziły za przytulankę. Moja znajoma która jest lubiana przez dzieciaki , sama je zresztą lubi jest bardzo nielubiana przez moją córkę i jeszcze jedną dziewczynkę znajomej i co , mam powiedzieć że znajoma to zły człowiek, osoba którą sama znam od dziecka i wiem kim jest i ile dobrego od niej otrzymałam? Nie można kierować się dziecięcą psychiką. Dziecku równiedobrze może niepodobać sie twarz osoby dorosłej czy jej zachowanie co nie oznacza wcale że ta osoba jest zła czy jeszcze jakaś nieodpowiednia. Jeszcze trochę i zaczniemy dzieci wysyłać na podbój wyczuwania dobrych i złych osób;). A jeszcze taki mały szczegół.. za czasów wojny i po niej dzieci masowo uwielbiały wujka mordercę i lekarza który ich zabijał ale najpierw eksperymentował na nich za to miał zabawne i miłe podejście (obozy koncentracyjne) , wujek Hitler też miał swoich dziecięcych fanów jak i Stalin którego dzieci uwielbiały bo dawał cukierki i kołysał na kolanach. Dzieci nie zawsze wiedzą co dobre .