Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M jak Magda ;)

wyprałam chusteczke w spodniach .. co teraz?:P

Polecane posty

Gość M jak Magda ;)

mąz miał w spodniach CZARNYCH chusteczke higieniczna... i wszystkie czarne rzeczy wygladaja okropnie :( jak sie pozzbyc tych bialych paprochow??Blagam pomozcie:))

Gość trele morele30
wypierz wszytko jeszcze raz. Szybkie pranie i po problemie.

Gość mmmmmmmmmmmmj
pewnie chusteczka była ospermiona

Gość Despina
jakbym czytała siebie:P Tez tak raz zrobiłam. Nowe oryginalne spodnie mojego faceta były w tragicznym stanie:( I cała reszta również:P Wzięłam te ubrania wytrzepałam porządnie i powiesiłam a gdy wyschły to znów je wytrzepalam.Od razu duzo tych paprochów zeszla.I wtedy znów wyprałam. Powodzenia

Gość babka z klasa
zdarzylo mi sie to nie jeden i nie dwa razy :-0 zrobilam jak pani wyzej radzi :)

Gość M jak Magda ;)
paprochy są na całej powierzchni ciuchów więc ciezko je zebrac;P co do spermy - nie sądzę , raczej od kataru mądralo ;] a nawet jesli to sperma to nie na tym polegał moj problem malolacie ;]

Gość M jak Magda ;)
hehe ok to idę trzepać te rzeczy ;P i wypiore raz jeszcze, mam nadzieje ze pomoze :D dzieki wielkie;)

Gość Wcale nie musisz kolejny raz
prac. Wystarczy nastawić płukanie, za każdym razem kontrolując czy chusteczka juz została wypłukana:) Najlepiej płukac na prawą stronę, bo wtedy szybciej schodzi. Powodzenia:)

Gość Despina
wytrzep i pozbieraj ile sie uda.Potem niech wyschną i znów je wypierz.U mnie pomogło;)

Gość M jak Magda ;)
a jak spodnie znowu dostana wody to ta chusteczka nie przylgnie do nich jeszcze bardziej ? kurcze nigdy mi sie to wczesniej nie zdarzylo :P prosze sie nie smiac ;)

Gość Despina
dlatego nie płukaj tylko ale wypierz porządnie.Nic nie przylgnie z powrotem:)Zobacz tez czy w pralce nie zostały kawałki chusteczki

Gość jak sobie pomóc???
najpierw zbierz paprochy za pomoca takiego waleczka zbierajacego klaczki. taki lepiacy a jak nie masz to tasma samoprzylepna az do skutku. pozniej pierz i plucz.

Gość Wcale nie musisz kolejny raz
Wcale nie przylgnie bardziej, o ile wcześniej nie zaschnie na spodniach. Solidne trzepanie, a potem płukanie do skutku. W czym niby pranie jest lepsze od płukania? Przecież też woda jest wykorzystywana:) A na marginesie: "nie płukaj"-ja pierniczę, jezyka ojczystego nie znać:O

Gość gość
Ja opatentowałem następujący sposób. Wieszam ciuchy na szybie kabiny prysznicowej (tak żeby była płaska powierzchnia) i gąbką do zmywania naczyń, tą szorstką stroną delikatnie ściągam z góry na dół.

Gość Gość
Dnia 28.03.2012 o 16:50, Gość M jak Magda ;) napisał:

paprochy są na całej powierzchni ciuchów więc ciezko je zebrac;P co do spermy - nie sądzę , raczej od kataru mądralo ;] a nawet jesli to sperma to nie na tym polegał moj problem malolacie ;]

Nie wiem kto napisał tamten komentarz o spermie ale proszę cię żebyś nie obrażała kogoś z powodu jego wieku

-określenie „małolat” jest lekceważące