Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie mi sie wali :(

o moj boze!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Urodzilam dziecko w grudniu..nie ma jeszcze nawet pol roku a ja chyba jestem w ciazy!!! Zabezpieczamy sie prezerwatywsmi,biore pigulki jednoskladnikowe..jakis czas temu pekla gumka,ale przeciez biore tabletki!!!;; Wczoraj mialam mievc okres..nie dostalam...dzis od rana mam mdlosci... Jezu...zabije sie...

nie zabijaj sie ;) tylko kup test. tez rodziłam w grudniu, przez kilka miesiecy miałam sieczke a nie hormony, moze ci sie poprzestawiało

Gość rak to tez ryba
prowo

Oj,co ja bym dala zeby to bylo prowo.. Biore tabletki jednoskladnikowe..albe bralam je raz o 23 raz o 12tej w nocy..czylo nieregularnie...gdzies wyczytalam ze trzeba je brac o tej samej godzinie.. Meaaa..ja juz mialam dwie regularne miesiaczki wiec z hormonami wszystko ok...teraz miala byc trzecia..wiem ze to tylko jeden dzien opoznienia ale skad te mdlosci??? Test moge dopieri po osiemnastej lupic,kiedy maz juz wroci... Chyba zjedza mnie nerwy.. Oboje mamy po 27lat :(

Dodam ze karmie piersia a dziecko od kilku dni jej nie chce,pluje jakby nie smakowalo

spokoojnie, u mnie juz pare mies było ok z meisiaczkami a potem znów schody i nieregularne i plamienia i różne inne atrakcje. poród zrobił ci sieczke z organizmu ;) nie martw sie tylko czekaj na ten test

Obys miala racje Kochana.. Kocham dzieci,chce rodzenstwo dla mojego ale jeszcze nie teraz..ledwo sie po porodzie pozbieralam..moj organizm nie wytrzymalby kolejnej ciazy tak szybko

Gość nxecbdsn
Leć po test ! To może zwykłe rozchwianie hormonalne. Często tak miałam po porodzie !

Gość mordziata
a ile m-cy ma Twoje dziecie? mój ma 5 m-cy a ja jestem w 5tc, tyle, ze dziecko planowane kurcze, musi byc dobrze

Gość amelkowa mamaaa
ja wlasnie dlatego zrezygnowalam z tabletek jednoskladnikowych - tez w kolko o nich zapominalam a pozniej sie balam. zalozylam wkladke i spokoj - przynajmniej nie musze o niczym pamietac. a dziewczyny maja racje - pewnie to hormony.

Gość amelkowa mamaaa
mordziata podziwiam ze tak szybko sie zdecydowalas na 2 dziecko. moja ma prawie 2 lata i jakos sie zebrac nie moge. kiedys marzylam o roznicy 3 lat i bylam przekonana ze tak bedzie a im blizej "wymyslonego terminu" tym bardziej spycham go w przyszlosc - nie wiem jak odlegla :)

Gość pytajaca.......
zeby tabletki jednoskladnikowe dzialaly nie mozesz miec nawet raz wiekszej przerwy w karmieniu piersia niz 4 czy 5 godzin!!!!

Co za głupoty, tabletki nie mają nic wspólnego z częstotliwością karmienia piersią . Możesz karmić mm i je brać. Byle regularnie o tej samej godzinie, a jak nie bierzesz to możesz zajść.