Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana111

Kobiety terminatory????

Polecane posty

jak one to robią? Praca zawodowa, w domu porzadek, dzieci zadbane, a one wyglądają idealnie, zmeczenia nie widać po nich. Ja niestety nie daje często rady.

Gość barddottka
Ja takich nie znam.

Gość mariolka z kręcina
pewnie mają nianie, panie do sprzątania, dlatego dają radę

Gość barddottka
Znam takie które dają radę ogarniać dom, pracę i dzieci. Ale zwykle właśnie tego zadbania o siebie brakuje z braku czasu. A zmęczone pewnie też są tylko może umieją tego nie pokazywać.

No wlaśnie nie mają niani ani pani do sprzątania. Gdy patrze na nie to poprostu zazdroszczę, bo nie mam sił na wszystko, albo nie umie dobrze zorganizować się.

Gość Prof.Profit
Sama sobie na to odpowiedziałaś. To Terminatory.A ściślej biorąc organizmy półcybernetyczne :classic_cool:

Jak mam wysprzatane, to na robienie sie na bóstwo nie mam ochoty. Jak poswięce dziecku czasu więcej to w domu sajgon. Jak uda mi się ogarnąć wszystko to padam na pysk i na usmiech nie mam ochoty.

Pewnie tak:) :) Hm znasz przepis jak sie stac takim terminatorem???

Gość barddottka
A wiesz w czym ja myślę, że tkwi sekret? W takiej równowadze pomiędzy tą wyczerpywaną energią i siłą, a ich źródłami. Po prostu te osoby, które ja znam a o których tu mowa są takie bardzo pozytywne, dużo się uśmiechają. Dlatego też ludzie, rodzina są im często pomocni, są bardzo lubiani. I myślę, że z tego czerpią energię. Ważną rolę odgrywa oczywiście również pomocny partner :)