Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia01252

JESTEM BEZNADZIEJNA

Polecane posty

Gość Madzia01252

Jestem okropna. Jestem brzydka. Zaraz usłysze pewnie jaką jestem wariatką... Niby dużo osób mówi mi że jestem ładna." Ale ja czuję się brzydka. Mam blizny pooparzeniowe. Staram się coś z tym robić ale trudno sie ich pozbyć. Mam lekki trądzik (jeszcze) i wogóle jestem do dupy.

Nie martw sie ja tez uwazam sie za brzydka,ale w rzeczywistosci tak nie jest!:D choc mam wiele wad to tez sa zalety. Moimi wadami sa: -powyciskana cera -przesuszona skora,schadza takie skorki -2 blizny jedna po ospie druga po szyciu oka(no nieduze ale sa:D) -slady jakies na twarzy -krostki takie nie do wyciśnięcia;p napewno nie pryszcze,ale krosty podskorne. -wagry -krzywe zeby -zolte zeby -cienkie wlosy -rozstepy -celulit wiotkaie,rozflaczane nogi -dziury po wyciskaniu i tak dalej;p Poprostu chyba jestesmy zaniedbane a nie brzydkie:D

Gość Madzia01252
w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej

Gość hhjfghjfgj
toja postawa jest beznadziejna. Czego ty chcesz, żeby cały świat ci mówił, ze jesteś ładna? Doceniaj to co masz i nie jęcz ofiaro losu. Brzydkim nikt nie mówi komplewmetów. ale jak wolisz się uważać za brzydala droga wolna

Gość Trftgth
Czemu uwazasz sie za brzydka? Duzo jest nieladnych dziewczyn, ale dbaja o siebie i jakos jest.