tralala91 0 Napisano Marzec 28, 2012 Tak jak w temacie mam sporo do zrzucenia i od jutra zaczynam stosować dietę 600-800 kalorii. Strasznie się zaniedbałam i muszę w końcu coś z tym zrobić. Mój plan jest następujący: I śniadanie: 8:00, ok. 200 kcal II śniadanie: 10:30, ok. 100 kcal obiad: 13:00, ok. 200 kcal podwieczorek: 15:30, ok. 100 kcal kolacja: 18:00, ok. 100 kcal Będę się starała jeść dużo warzyw i owoców, pić dużo wody, zieloną herbatę no i oczywiście codziennie minimum 30 min ćwiczeń. Mam nadzieję, że tym razem się uda i do 1 lipca zgubię jakieś 10 kg. Jeśli ktoś zechce się do mnie przyłączyć to zapraszam :) Razem zawsze raźniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co noey topik Napisano Marzec 28, 2012 jak ponizej juz taki jest zasmiecacie kafe tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co noey topik Napisano Marzec 28, 2012 nowy slonce mi swieci na klawiature Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Marzec 28, 2012 ja moge od jutra bo dzisiaj mam juz 1200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Marzec 28, 2012 od paru dni chce zrobic diete jakas i zadna mi nie pasuje kiedys byłam na 1000 ale dawne dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za zenada Napisano Marzec 28, 2012 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5038164&start=0 wow, ostatnio doszłaś AZ do drugiej strony!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgjk Napisano Marzec 28, 2012 tyle kalori co na kopenhaskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgjk Napisano Marzec 28, 2012 no i pewnie topik padnie szkoda czasu bo zaraz zalozy nastepny pewnie 10 w tym miesiacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ciszaaa Napisano Marzec 28, 2012 koniec topiku ? autoko jaki bedzie nastepny tytul? bo kolekcjonuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralala91 0 Napisano Marzec 28, 2012 To prawda, że już kiedyś założyłam topik, ale poddałam się i teraz nadszedł czas kiedy chcę spróbować od nowa. Myślałam, że każdy zasługuje na drugą szansę, ale jak widać się myliłam. Bardzo dziękuję za wsparcie ! Pokazujecie jak bardzo przyjazne jest to forum. Nie warto tu pisać - żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietka 600-800 kalorii Napisano Kwiecień 19, 2012 Hej mam na imię patrycja mam metr 64 i ważę 74 kilo chcę chudnąc do 15 lipca 24 kilo jaką diete stoosowac i ile kalorii jeśc dziennie i jak bylibyście takie dobre ułoożyłylibyście mi takoom diete ?stosuje ją oood jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach